Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek vannak perverz hajlamai? Ha neked is van, mi az?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 12:47
21/84 anonim válasza:
megnéznék egyszer két pasit szex közben
22/84 anonim válasza:
Én a szájakra gerjedek be, főleg mikor a nyelvével megnyalja, vagy nyalókázik...
16/F :D
23/84 anonim válasza:
Én azon szoktam gondolkodni ,h milyen lehet bekapni egy fiatal fiunak....Nem vagyok meleg...!
24/84 A kérdező kommentje:
nem vagy meleg, de férfi vagy??
2011. júl. 28. 12:28
25/84 anonim válasza:
Én egyszer kipróbálnám egy olyan lánnyal, akinek szőrös a p.ncija! Tehát úgy értem, egyébként ugyanolyan mint bármelyik csaj, szép arccal, átlagos cicivel, fenékkel és alkattal, meg borotválja magát mindenhol - csak ott lent nem!
Igazából lehet amúgyis ilyen csajt érdemlek mert én sehol nem borotválkozok... XD
17f
26/84 anonim válasza:
Én imádom a csinos, érett nőket. 40-50 körül.
27/84 anonim válasza:
Éna hónaljakra, és a nyelvekre gerjedek be, persze csak szèp csajoknàl :). Ez perverzió?
28/84 anonim válasza:
Én mindig is szerettem volna kikötözni a barátomat,de nem engedi,pedig van hogy szex közben adok neki egy pofont,mert szereti :)
29/84 anonim válasza:
Én a magassarkút viselő lányokra tudok begerjedni nagyon, minden vágyam h. egyszer a barátnőmön rajta maradjon szex közben...
30/84 lilla89 válasza:
Imádom, ha beterít a sperma, és az ízét is szeretem :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!