Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek vannak perverz hajlamai? Ha neked is van, mi az?
Latex, bőr cuccok, magassarkú (a csajon persze :)), kikötözés, domina...
Ez mennyire számít perverznek? :)
20/F
Én meg imádom a műkörmöket...
Mondjuk sztem nem vészes perverzió, többezer dolog van még ami felizgat, de a műkörmös csajok vmiért (h miért azt nemtom) a kelleténél jobban. Főleg a gondolat, h kiverik nekem a hosszú műkörmükkel a brét. Áhh, tényleg perverz vagyok :D
Hát ha a szexkapcsolat annak számít akkor arra vágyom, de kikötözés szerepjáték és popó szex is érdekelne de nincs hozzá partner.
Warezka 19/F
Engem totál beindít ha egy srácnak van egy kis pocija, és a köldöke alatt egy csíkban szőrös.Váá..totál beindulok tőle, már csak a gondolattól is*.*
Azon kívül meg ha szép erős, 4-5 centis haja van, imádok turkálni benne*.*
Ez perverzió?:D
nekem hasfétisem van meghülyülök ha egy csajnak szép a hasa..ahwww (mondjuk ha csunya a többi része akk nem)
ja amugy még a kicsi agresszivitás vagy inkábbcsak hevesség na az még bejön mikor harap karmol lefogom stb:P
nemtom ez mennyire perverz:DD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!