Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek vannak perverz hajlamai? Ha neked is van, mi az?
Egy 38 évvel idősebb férfiba vagyok szerelmes. (nem a pénzért, volt már olyan állásom, ami jobban keresett, mit az övé(és nem prosti)
Különben gerontofil vagyok.
Hát ez nem semmi, amiket eddig olvastam!
Én arra vágyom, hogy egy bizonyos pasi elkapjon, és megerőszakoljon! Nem tudom, mennyire lenne ez erőszak, mert rohadtul bejön nekem, de a nyers szexualitás az, ami bejönne, ami felizgatna! De csak vele! Ha ez megvalósulna valaki mással, akkor lehet életem végéig pszichiáterhez járhatnék!
1. próbáltam betenni a kutyusba, de nem sikerült, pedig nem pici kutya és én sem vagyok nagy.
2. néha leszopom magam.
3. szeretem tágítani a seggemet közben maszturbálni és benézni a kitágult lyukon, viszont utálom a homikat.
Nekem enyhe lábfétisem van. Nem az az igazi kifejlett, csak úgy egészséges módon...
Más különösebb perverzióm most nagyon nem jut az eszembe...
Hát, több "perverzióm" is van. Az egyik a kikötözés.
Szeretem a teljesen kikötözött, mozdulatlan nők látványát, de ami még ennél is jobban izgat, ha engem kötöz meg egy nő, és teljesen ki vagyok szolgáltatva neki.
Ezenkívül latex, lakk, bőr fetishem van, és magassarkú is. De ezt csak női lábon szeretem, én nem szeretnék hordani meg ilyesmi, és nem is élveznék bele :) de ha egy nő egy szép cipő tűsarkával simogatja a lábam, vagy rámlép vele, azt szeretem.
Aztán még izgatna az is, hogyha kikötözne egy nő és kegyetlenül megcsikizne.
Na, kiváncsi vagyok, ez mennyire perverz :)
1. FURCSA - imádom az olyan fiúknak a kezét,akinek látszanak az erei rajta.. meg az órákat a fiúkon:D
+ ha vki a cicim kzé élvez
2. PERVERZ - természetes szagok..de nem mertem volan leírni tényleg beteg kicsit..
3. BETEG -szerepjátékok,arra vágyok,h a pasim beltzzön SS katonának :$
Szeretem a szép férfi kezeket, a csontos (nem vékony) csuklót,izmos kar,borosta,szép száj.
Bár ez azt hiszem még nem perverzió...
NŐI SARUK! :D
Amikor nézem nyáron, hogy lépnek a lányok a saruban, csodás lábfejük mozog benne ide-oda, elképzelem hogy berakom a farkam a saru és a talpuk közé :D És picit ránehezedik a farkamra. Lábbal csapja ki! :D
Lábujjak (élénk színre lakkozva), szopogatása, nyálazása, talp, puha sarkak...
Hogy úgy verje ki nekem, a térdhajlatába szorítja és úgy, először szárazon legyen a lába, másodszori verésnél olajozott vádlikkal :D Stb stb
Engem a végtagok izgatnak :D Nagyon beindít, ha a srác alapból nem izmos, de a karizma kidolgozott, látszanak a karjain az erek, és ráadásul feszülős pólóban van. Meg a szép, férfias kézfej, ujjak. Nem tudom leírni, ez milyen, én ránézek, és tudom :D Meg imádom, ha a pasi lábszára erősebben szőrös. Nem az, hogy csak a feketeség látszódjon a lábain, hanem hogy akár 10 méterről is jól láthatóan szőrös. Ez már fétis? :D
19l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!