Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy pasi nem akar szexelni, mondván, hogy még korai? Amikor meg felajánlom, hogy kielégitem kézzel, arra is nemet mond?

Figyelt kérdés
nem kérek hülye válaszokat, köszi..
2011. jún. 1. 08:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:
nem értem, hogy miért kell mindjárt k.rvának beállitani, csak mivel eddig nem talalkoztam ilyen fiuval, sőt a környezetemben sincs ilyen fiu, furcsa volt, hogy nem a szex az elsődleges, mert valljuk be, a legtöbbnek csak az a fontos.. örülök, hogy talaltam ilyen embert, és tudok rá várni, mindössze furcsa volt, ennyi.. és nem ajánlottam fel a kézimunkát.. csak megkérdeztem, gondoltam jobb úgy, mintha csak ugy nekiesek, vagy ti hogy szoktátok? fontos a kommunikáció..
2011. jún. 1. 12:52
 52/65 anonim ***** válasza:
48%

Ne foglalkozz ezekkel,itt mindenki marhaokos:)

Tény,hogy egy s*ggfej a pasid,de nem kell ezért megsértődni XD

2011. jún. 1. 13:03
 53/65 anonim ***** válasza:
63%

óh, Jézusmária!

Micsoda erkölcscsősz itt mindenki!

Még, hogy nem "mérgezi" magát ilyen lányokkal, mint például Te...

Mert milyen lány a kérdező, kedves válaszolók?

Le akar feküdni a párjával, aki visszautasítja.

De nagy bűn!

Én továbbra is azt mondom, hogy ha nagyon kéreti magát a párod, és nagyon elutasító veled, akkor nem szeret igazán és pont.

A szex a szerelem kifejeződése, Te sem azért akarsz vele szexelni, mert mint írták "hiányod van", hanem mert közel akarsz kerülni hozzá.

Nehogy megkövezzünk már egy nőt, mert a nyafka pasija elutasítja, ő meg szeretné a szexet!

2011. jún. 1. 13:12
 54/65 A kérdező kommentje:
nem s.ggfej, de engem se kell r.bancozni ismeretlenül.. ok, köszi a véleményeket, ennyi elég lesz..
2011. jún. 1. 13:12
 55/65 anonim ***** válasza:
100%

13:12es mondasz valamit... :) de attól még nem nyafka a pasi, hogy nem akar szexelni.

én 26F vagyok, és hasonló cipőben járok, bár az indítékaim egy picit mások :) ez egy játék a részemről, hogy látszólag a csaj jobban vágyik a szexre, mint én... addig akarom húzni a dolgot, amíg beleőrül a lány. Persze vigyázva, az érdeklődését mindig-mindig fenntartva. Sokféle motiváció létezik, az én játékom az egyik.

2011. jún. 1. 13:57
 56/65 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam,óriásit tévedsz:))

A lány nem fog beleőrülni,hanem szép csendben megrakatja magát mással.

Te meg olyat koppansz,hogy itt is fogom hallani XD

2011. jún. 1. 14:00
 57/65 anonim ***** válasza:

14.00-nál a pont :D:D

ezt a "játékot" te fogod megszívni, nem a csaj...

2011. jún. 1. 14:01
 58/65 A kérdező kommentje:
én nem rakatnám meg magam mással, max. megbeszélném a pasival, h ez igy nekem nem jó.. és ettől nem vagyon r.banc.. :)
2011. jún. 1. 14:01
 59/65 anonim ***** válasza:
már 3 oldalon keresztül senki meg sem említette hogy ribanc vagy, miért jössz mindig ezzel?
2011. jún. 1. 14:06
 60/65 A kérdező kommentje:
mert még megemlithetik.. csak nyomatékositottam..
2011. jún. 1. 14:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!