Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy pasi nem akar szexelni, mondván, hogy még korai? Amikor meg felajánlom, hogy kielégitem kézzel, arra is nemet mond?

Figyelt kérdés
nem kérek hülye válaszokat, köszi..
2011. jún. 1. 08:55
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 napietus ***** válasza:
85%
talán mert igaza van? különben is elég taszító, ha egy nő sürget meg felajánlgat ilyesmit :S elég gáz...
2011. jún. 1. 08:56
 2/65 A kérdező kommentje:
komolyan mondom, nem értelek titeket.. ha húzzuk az időt, nem jó, mert már d.ghatnékotok van, és mi vagyunk a " frigid p.csák ", ha meg sürgetjük, úgy se jó..
2011. jún. 1. 08:57
 3/65 anonim ***** válasza:
94%
csatlakozom az 1. hsz-hoz....de az is lehet hogy vagy gondjai vannak lent...vagy meleg és te vagy az álca :D
2011. jún. 1. 08:57
 4/65 anonim ***** válasza:
32%

plusz az is kérdéses hogy mióta vagytok együtt...mi a párommal mikor összejöttünk 1 hét után volt az 1.

L21

2011. jún. 1. 08:58
 5/65 A kérdező kommentje:
1, 5 hónapja vagyunk egyutt.. és NEM MELEG!!!
2011. jún. 1. 08:59
 6/65 anonim ***** válasza:
74%

én se értem :) nekem mindig "ellentmond" a pasim ilyen téren...mikor még korainak éreztem meg még nem akartam, ő sürgette, mikor meg én akartam, ő fáradt volt, ez azóta is így megy, ha én nem tervezem be, és indulnék, h mostmár mennem kell, nem enged el addig míg nem szexelünk, de mikor én akarok és látja, h majd szétvet a vágy, akkor meg ő nem :/

21/L

2011. jún. 1. 09:00
 7/65 anonim ***** válasza:
79%
mi 7 hónapja vagyunk együtt, és neki még mindig korai, én mit mondjak?! :D
2011. jún. 1. 09:00
 8/65 A kérdező kommentje:
ne már.. én 7 hónapig tuti h nem birnám.. hány éves a pasid?
2011. jún. 1. 09:01
 9/65 anonim ***** válasza:
83%
Tudod kell ahhoz egy idő hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem adjátok magatok nagyon könnyen, de elhúzni sem szabad nagyon sokáig. Ha már nem szűz a lány akkor legyen 1 hónap kb, és úgy jó. Az a baj a túl hamarral a normálisabb férfinek, hogy azon kell gondolkoznia hogyha velem ilyen hamar megteszi akkor másnak is ilyen könnyen odaadta magát? És aki könnyen kapható az nem kihívás már meg hát az kell a f*sznak hosszútávra ;)
2011. jún. 1. 09:02
 10/65 anonim ***** válasza:
100%

én is egyre nehezebben bírom. már nekem kellemetlen hogy mindig próbálkozok, én érzem magam nimfománnak.

19 éves

2011. jún. 1. 09:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!