Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy pasi nem akar szexelni, mondván, hogy még korai? Amikor meg felajánlom, hogy kielégitem kézzel, arra is nemet mond?

Figyelt kérdés
nem kérek hülye válaszokat, köszi..
2011. jún. 1. 08:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a te párod tényleg ennyire szívén viseli azt, hogy te is teljes szívvel lélekkel akard az együttlétet.
2011. jún. 1. 09:18
 32/65 A kérdező kommentje:
petting az volt már :) 87-es, köszi :)
2011. jún. 1. 09:20
 33/65 anonim ***** válasza:

sztem add fel egy kis időre, te úgymond megtettél mindent, és ha mondjuk még 2-3 hétig nem jelez feléd hogy legyen valami mondd el neki a véleményed és keress mást :)

L21

2011. jún. 1. 09:22
 34/65 anonim ***** válasza:
54%

Egy szerelmes férfi szexelni akar, mert közel akar lenni hozzád.

Aki nem szerelmes az meg csak nyűglődik, kéreti magát, meg kifogásokat keres.

Vagy nem szeret, vagy nem kíván, de ez a duma, amit letesz, ez hatalmas nagy kamu.

2011. jún. 1. 09:24
 35/65 A kérdező kommentje:
és ha már megbeszéltük mára, és azt mondta, hogy akarja? de mondom, petting volt már, meg az az igazság, hogy a legelején én kértem meg, hogy még ne, de aztán meggondoltam magam..
2011. jún. 1. 09:26
 36/65 anonim ***** válasza:

akkor ezt gondolja ő: " na ezen is úthengerrel lehet csak elmenni" :)

L21

2011. jún. 1. 09:28
 37/65 A kérdező kommentje:
öö.. mii? :)
2011. jún. 1. 09:29
 38/65 anonim ***** válasza:
94%

09.24 vagyok.

Drága, kedves Kérdező!

Csak, hogy más szempontból is lásd a dolgot:

Nem tartod Te magad olyan jó nőnek, hogy egy férfit ne kelljen agitálnod, rábeszélned a szexre? Jóformán Te könyörögsz neki, hogy kegyeskedjen szexelni veled.

Ő kéreti magát, Te meg megalázkodsz ezekkel a felajánlkozásaiddal.

Tudod ki a bánat könyörögne neki, hogy ugyan feküdjön már le velem!

Tartsd már magad annyira jó nőnek, hogy nem kell csúsznod, másznod, alázkodnod egy kis szexért!

Ha szexel veled, akkor szexel, ha nem meg nem. Ő baja! Nyafka "kislány" a pasid. Ne pesztráld, nem vagy a tanító nénije.

2011. jún. 1. 09:32
 39/65 A kérdező kommentje:
elég rossz igy neten keresztül a dolog, mert nem ismertek se engem, se őt.. nem az volt, hogy könyörgök neki, csak mondtam, hogy szeretném, és akkor ő mondta azt, amit mondott.. az exemnél meg az volt, hogy rámmászott.. nem tudom, hogy melyik a rosszabb..
2011. jún. 1. 09:34
 40/65 anonim ***** válasza:
Sajnos a helyzet az,hogy kifogtál egy igazi "fagolyót"..
2011. jún. 1. 09:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!