Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy pasi nem akar szexelni, mondván, hogy még korai? Amikor meg felajánlom, hogy kielégitem kézzel, arra is nemet mond?

Figyelt kérdés
nem kérek hülye válaszokat, köszi..
2011. jún. 1. 08:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
31%
Mert te szexel nőtél fel. Neked a szex alap. Képes vagy ennyi idő alatt is szopni, b*szni. Ezért anyukám. Nem mindenki olyan mint te.
2011. jún. 1. 09:02
 12/65 anonim ***** válasza:
76%

és a te pasid? lehet még túl fiatalok vagytok :) Lehet még szűz :)

L21

2011. jún. 1. 09:03
 13/65 A kérdező kommentje:
nem vagyok könnyűvérű, de annyira tetszik :) egyébként tudja, hogy nem vagyok ribi, mert eddig csak egy pasival voltam.. meg már nem vagyok szűz, és elmúlt az 1 hónap is..
 14/65 napietus ***** válasza:
34%
mondom én, hogy igaza van :) nálam (nő vagyok) 3 hónap volt a próbaidő. nagyon könnyen adjátok, sőt, felkínáljátok magatokat (lásd kérdező), aztán meg csodálkoztok, hogy annyiba is néznek. talán ha nem ajánlkoznál ennyire közönséges módon (összefoglalva:"dughatnékom van, de nekem az is elég, ha kiverhetem"), akkor még valami érdekes és izgalmas is lenne Benned. gondolkodni kéne, lányok. senkinek nem kell az, amit szinte rátukmálnak.
 15/65 A kérdező kommentje:

huszonévesek vagyunk..

sz.pni, b.szni, szexen nőttem fel?? miről beszélsz? egy pasim volt csak!

2011. jún. 1. 09:04
 16/65 A kérdező kommentje:
na, azért nem igy volt! a legutóbbi alkalomnál nekem megvolt, és ezért ajánlottam fel, hogy legalább neki jó legyen.. ennek bármelyik pasi örülne..
2011. jún. 1. 09:05
 17/65 anonim ***** válasza:
68%

mint írtam mi 1 hét után feküdtünk le a párommal és most leszünk 4 éve együtt :) És nem volt olyan hogy "na ez is könnyű vérű nőcske" vagy "uristen ha nekem megadta magát akkor másnak is megfogja míg velem van" vagy hasonlók :)

L21

2011. jún. 1. 09:06
 18/65 anonim ***** válasza:
46%

Mert egy impotens szerencsetlen, vagy szuz es attol fel hogy nem fog neki felallni.

Nem egeszseges viselkedes mindenesetre, az biztos. Azt meg megertem ha neha faradt, na de hogy folyton?!

Szerintem dobd ki az ilyet, mondd meg neki hogy bocs, jatszopajtast keressen az ovodaban, egy parkapcsolatnak van fizikai resze is, ha o erre nem hajlando akkor nem a baratod, csak egy haver, semmi tobb.

2011. jún. 1. 09:07
 19/65 anonim ***** válasza:
18%

A válasz megírásának időpontja: ma 09:07

ott a pont :)

L21

2011. jún. 1. 09:08
 20/65 A kérdező kommentje:
nem szűz, ez tuti.. igazából, az elsőnél eléggé fáradt volt, de van olyan hogy egy pasi fáradt a szexhez? :)
2011. jún. 1. 09:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!