Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, ha egy pasi nem akar szexelni, mondván, hogy még korai? Amikor meg felajánlom, hogy kielégitem kézzel, arra is nemet mond?
és a te pasid? lehet még túl fiatalok vagytok :) Lehet még szűz :)
L21
huszonévesek vagyunk..
sz.pni, b.szni, szexen nőttem fel?? miről beszélsz? egy pasim volt csak!
mint írtam mi 1 hét után feküdtünk le a párommal és most leszünk 4 éve együtt :) És nem volt olyan hogy "na ez is könnyű vérű nőcske" vagy "uristen ha nekem megadta magát akkor másnak is megfogja míg velem van" vagy hasonlók :)
L21
Mert egy impotens szerencsetlen, vagy szuz es attol fel hogy nem fog neki felallni.
Nem egeszseges viselkedes mindenesetre, az biztos. Azt meg megertem ha neha faradt, na de hogy folyton?!
Szerintem dobd ki az ilyet, mondd meg neki hogy bocs, jatszopajtast keressen az ovodaban, egy parkapcsolatnak van fizikai resze is, ha o erre nem hajlando akkor nem a baratod, csak egy haver, semmi tobb.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:07
ott a pont :)
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!