Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, ha egy pasi nem akar szexelni,
mondván, hogy még korai? Amikor meg felajánlom, hogy
kielégitem kézzel, arra is nemet mond?
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Tudod hány csaj lép félre,mert nem ***ják meg rendesen??
2011. jún. 1. 09:09
Nálam is ez volt. Amit lehetett bevetettem, minden női fortélyt. Szexy fehérnemű, halk zene, gyertyafény stb. nem hatott nála. Ez ment egy darabig és feladtam.
Kijött nálunk aludt teljesen felöltözve még a pólót sem vette le. Nem még a nadrágot.
Ez így ment 9hónapig. Mikor végre megtörtént.
Ekkor megkérdeztem, hogy miért várt eddig. Azt mondta, hogy ő nem csak a testemet akarta hanem a szívemet és a bizalmamat is:)
2011. jún. 1. 09:11
hát nem tom...az én párom még ha fáradt akkor is van kedve hozzá :):) Najó a 4 év alatt 1x 2x volt hogy télleg nagyon oda volt és akkor nem volt semmi, de am sztem ha egy pasi kívánja a bnőjét akkor nincs olyan hogy "fáradt" ;)
lehet nem kíván téged...ez nem jutott még eszedbe??
L21
2011. jún. 1. 09:11
Nem kíván téged a srác, ennyi az egész.
Kamu duma a többi.
2011. jún. 1. 09:12
25/65 A kérdező kommentje:
nem jutott eszembe, mert h kiván :) vannak jelei.. habár azóta megbeszéltük, hogy ma eljön hozzám, meg ilyesmik, de akkor mi volt ez a 2 incidens??
Van hogy fáradtak a szexhez, de a legtöbb esetben akkor is fel lehet őket kelteni, csak kezdeményezni kell. Bár az biztos hogy vannak olyan férfiak akik nem szeretik azt hogy felajánlod magad. Mi pár hét után feküdtünk le lehet volt egy hónap, és 1,5 éve együtt vagyunk. Beszélgettünk róla, hogy nem akarjuk elsietni, de minden nap együtt voltunk, és az esti simi, csók után már egy hónapon túl nem bírtunk várni. De amúgy meg miért nem kérdezed meg őt, hogymiért nem akarja? Az lenne a legitsztább. 24L
2011. jún. 1. 09:14
27/65 A kérdező kommentje:
megkérdeztem, de nem veszek be olyan dumát, hogy azt mondja, hogy azt akarja, hogy én is szivből akarjam, és ne csak a pillanat hevében döntsek.. azért ez furcsa, nem?
ha kíván nem utasítana vissza ;) ha nem is szex de petting akkor lenne :)
L21
2011. jún. 1. 09:16
Amelyik pasi aztmondja hogy fáradt a szexhez,az tuti hogy más nő fárasztotta le...
2011. jún. 1. 09:16
De mennyi gyökér jár ide, komolyan... Fogalmam sincs, mire vár a kérdező párja, de azért r*bancozni, meg mittudomén valakit, mert egy hónap után a pasijával dugni akar, ráadásul pont mi, férfiak! Komolyan mondom, a pofámról a bőr lesül, hihetetlen. Mi a halált kell írjon egy nő, hogy ne legyen tahó módon cinkelve? Ha most azt írta volna, hogy ő szeretne várni, akkor fap*na, ha ő sürget, akkor r*banc. Ha huszonévesen szűz, akkor azonnal rasnya, ha egynél több fickóval szexelt, akkor r*banc...
2011. jún. 1. 09:17
Kapcsolódó kérdések: