Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, ha egy pasi nem akar szexelni, mondván, hogy még korai? Amikor meg felajánlom, hogy kielégitem kézzel, arra is nemet mond?

Nem ismerlek, persze, de ismerős a helyzet, nekem is volt ilyen barátom...Pff!!!
Na, hadd ne meséljek!
Az már régen rossz, ha egy férfit rá kell venni a szexre!
Ne alázkodj, ne könyörögj, ne kínálgasd magad!
Egy szerelmes férfi alig várja, hogy megkapja a szeretett nőt, higgy nekem.
Legyél szép, csábító, de az, hogy Te vele lamentálj azon, hogy kielégítsd-e vagy sem, az őrült megalázó, és semmi jó nem sül ki belőle.

Most már ne beszélgess vele erről, hagyd, hogy menjenek a dolgok.
Ha kéreti továbbra is magát, akkor biztos, hogy nem akar Téged igazán, csak mégis jó, hogy van barátnője.
Ha szexeltek, és ott is ilyen kelletlen, mintha szívességet tenne azzal, hogy meg... téged, na érted, akkor tudd, hogy valami nagyon nem jó a kapcsolatotokban.
És még egy tanács: ha egy férfi szeret, akkor szenvedélyesen csókol, ha lagymatagon csókol, vagy nem is csókol egyáltalán, akkor ott baj van.

"de mondta, hogy nem velem van a baj"
Na végre,leírtad a kulcsmondatot! :)
Tehát a srác tudja,hogy vele van a gebasz..

Utolsónál a pont!
Semmi baja nincs a párodnak. Van egy bizonyos értékrendje, elvei. Ennyi.
Tudtad milyen amikor összejöttél vele, nem? Ha nem, akkor mi alapján jöttetek össze? Húzott az "alfeled"?
Ha meg neked ez nem jön be, akkor minek vagy vele,
Én sem értem, mi olyan felfoghatatlan abban, ha valaki nem úgy él és nem olyan elvek szerint, mint az átlag. Hűha, egyből biztos beteg, meg minden, mi? Inkább pont fordítva.

Ugy lattam, ezt az otletet senki nem vetette meg fel:
Nem lehetseges, hogy nem elegedett a testevel es gatlasos? Nem lehet, hogy kicsi (vagy kicsinek gondolja) a ferfiassagat???
Sok ferfi van, aki emiatt nem mer szexelni, mert fel, hogy nem fog megfelelni, vagy kudarcot vall, vagy kinevetik a merete miatt...

Hihetetlenek vagytok! :) vicces végigolvasni a dolgokat, de jó látni, hogy mindenkinek van véleménye, és jó páran tényleg próbálnak hasznos tanácsokat adni...
Olvasd vissza "ma 09:11"-et és "ma 11:22"-t! Ott a pont, nagy igazságokat mondtak ki! Én 27F vagyok, nekem is vannak elveim. Nem fogom magam "mérgezni" olyan pncikkal akik tényleg "csak arra jók". Egy jó csaj meg attól jó csaj igazán, hogy oda kell figyelnem rá, és nem adja magát könnyen, hanem meg kell dolgoznom a bizalmáért, és ez így van rendjén szerintem.
A harmadik pedig amit végy figyelembe, az "ma 11:23" hozzászólása, én is elég gátlásos voltam sokáig...
Otthagyni/szakítani valakivel vagy megcsalni csak azért, mert kevés/nem jó vele a szex... hát b>sszátok meg lányok/fiúk! Egy normális kapcsolatban fontosabb, hogy ezeket meg tudjátok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!