Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Arra utalnak ezek a jelek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra utalnak ezek a jelek hogy bennelennének egy laza kerti szexpartyhoz így a jóidőben?

Figyelt kérdés

Egyik lány haverommal megbeszéltük hogy pénteken kora délután átmehetnék hozzájuk jön egy barátnője is akit én is ismerek,nem lesz náluk otthon senki így simán eltudunk majd lenni meg mondta hogy addigra feltöltik a medencét és úszhatunk is vagy akár hiányosabb fürdőruhában is ha szeretném ami nem is kérdés,ezek szerint bennelennének a 3-as szexbe legalábbis nagyon úgy értelmeztem csak én még szűz vagyok és 2 ilyen lánnyal hát tuti lesz 1-2 korai magömlésem ami nem ciki ugye?Ilyenkor megértőbbek a lányok?Durex love-ból ha viszek 1-2 dobozzal az jó lesz?Mondjuk lehet náluk is lesz...milyen pózba lenne érdemes majd elkezdenünk?Ha már a kertben lekerül majd a bikini,fürdőgatya és ott elkezdjük a pettinget,orált vagy magát a közösülést jóidőben azt lehet?Mármint a szomszédok miatt mert bokrok,kerítés az van de az hogy mennyire látnának be...stb azt nem tudjuk vagy az a biztos ha bemegyünk a házba és ott állunk neki?Van olyan módszer amivel könnyebben tágulna a puncijuk?Mert lehet kicsit nagy lesz a méretem és az hogy fájjon nekik az nem hiányozna.

Csak normális választ írj ha írsz!Kössz!

2011. máj. 30. 17:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
lehet nem lesz ebből a sexpartyból semmi,ha ennyit készülsz:)
2011. máj. 30. 17:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem készülök nagyon attól még lesz:)
2011. máj. 30. 17:34
 3/14 anonim ***** válasza:

Ilyenkor csak egyre gondolj....Lehet az életbe nem lesz lehetőséged még egyszer!

Sok férfi álma ez.De ha ez így történt ahogy leírtad,akkor semmit az ég világon nem kell tenned.Borotváld le a fütyit és ne a korai magömlésre gondolj.Előtte verd ki 2-3 órával.Ha meg korai lesz,akkor sok menetet le lehet nyomni.De készülj a legrosszabbra mindig.Kajáltok,szalonnasütés,úszás.Vége a bulinak,irány haza...ettől csak jobb lehet.

De irigyellek....

2011. máj. 30. 17:35
 4/14 anonim ***** válasza:
Atyaég..haverok, és első alkalommal csak így, 3asban? Haverokkal..az eszem megáll ezen a k.va világon b.meg. A poén az lenne, ha 14 évesek lennétek..
2011. máj. 30. 17:36
 5/14 ScarCity11 ***** válasza:
na hát igen te egy marha szerencsés helyzetben vagy ha jól értelmezem :) de ahogy elolvastam a szöveget te túl komolyan veszed ezt , attól hogy szűz vagy még nem biztos hogy korán elfogsz menni az elsőnél énsem mentem el korán mondjuk próbáltam visszatartani egyéb módszerekkel :D:D szerintem jobb ha a házban estek neki a dolognak...jaa és nem hiszem hogy kell majd 1-2 doboz koton max majd csak 2-3 :DD de az tök m1 vigyél amennyit akarsz bár szerintem náluk is lesz , a lényeg pedig az hogy engedd majd el magad és használd ki minden percét nem mindenkinek adatik meg ez a lehetőség jó szórakozást!!!! ;)
2011. máj. 30. 17:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg kétszer is gondold meg, miért hívhattak át a csajok, mert én kétlem, hogy ebből szexparti lesz.

Inkább csak átverés meg beégetés.

2011. máj. 30. 17:41
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi remélem jól fog alakulni:)

17:36

Nem jött be mivel nem éppen 14 évesek vagyunk:)

2011. máj. 30. 17:41
 8/14 A kérdező kommentje:

17:41

Szerintem én ismerem őket már pár éve nem te:)

2011. máj. 30. 17:42
 9/14 anonim ***** válasza:
Az egész olyan hihető, hogy inkább nem is adok neked tanácsokat. Hiszen úgyis rájössz mindenre magadtól a sztoriban :)
2011. máj. 30. 17:44
 10/14 anonim válasza:
niiiice:D
2011. máj. 30. 17:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!