Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra utalnak ezek a jelek hogy bennelennének egy laza kerti szexpartyhoz így a jóidőben?
Egyik lány haverommal megbeszéltük hogy pénteken kora délután átmehetnék hozzájuk jön egy barátnője is akit én is ismerek,nem lesz náluk otthon senki így simán eltudunk majd lenni meg mondta hogy addigra feltöltik a medencét és úszhatunk is vagy akár hiányosabb fürdőruhában is ha szeretném ami nem is kérdés,ezek szerint bennelennének a 3-as szexbe legalábbis nagyon úgy értelmeztem csak én még szűz vagyok és 2 ilyen lánnyal hát tuti lesz 1-2 korai magömlésem ami nem ciki ugye?Ilyenkor megértőbbek a lányok?Durex love-ból ha viszek 1-2 dobozzal az jó lesz?Mondjuk lehet náluk is lesz...milyen pózba lenne érdemes majd elkezdenünk?Ha már a kertben lekerül majd a bikini,fürdőgatya és ott elkezdjük a pettinget,orált vagy magát a közösülést jóidőben azt lehet?Mármint a szomszédok miatt mert bokrok,kerítés az van de az hogy mennyire látnának be...stb azt nem tudjuk vagy az a biztos ha bemegyünk a házba és ott állunk neki?Van olyan módszer amivel könnyebben tágulna a puncijuk?Mert lehet kicsit nagy lesz a méretem és az hogy fájjon nekik az nem hiányozna.
Csak normális választ írj ha írsz!Kössz!
És ha csak játszani akarnak?
Amúgy meg ekkora zöldfülűséggel tuti bukás lesz ha mégis összejön, de ha mákod van a két kiscsaj nem veszi annyira észre! :D
Az egyiket átpasszolhatnád nekem, cserébe segítenék. ;) :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!