Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ egy férfi péniszmérete?
Figyelt kérdés
Milyen tényezők befolyásolják, hogy egy férfi, mikor eléri a végleges péniszméretét, akkor mekkora lesz, és milyen vastag?
Neked mekkora?
jan. 27. 14:33
1/14 anonim 

válasza:

Genetikai.
Nem tudom mekkora, de nem nagy.
2/14 anonim 

válasza:

Minél többször teszel fel pöcsméretes kérdést a gyakorin, annál kisebb lesz.
4/14 anonim 

válasza:

Genetika, életmód, szerencse kombinációja.
5/14 anonim 

válasza:

Genetika, majd tanulod a suliban ha jársz.
6/14 anonim 

válasza:

Genetika
Nekem hála istennek hosszú és vastag
7/14 anonim 

válasza:

Amitől a testmagasságod is - genetika. Adottság.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nekem 18 cm.
#5 Nem igaz, hogy nem lehet úgy feltenni egy kérdést, hogy ne jelenjen meg egy ijesztően agresszív figura. (#5)
jan. 27. 17:23
9/14 anonim válasza:
Nekem sajnos az a bajom hoy túl nagy és sokan elriadnak tőle...
27 cm
10/14 anonim 

válasza:

Valójában ez vak szerencse, nincs pontos tudományos konszenzus. Igen, genetikai alapjai vannak, de hormonok, külső behatások is befolyásolják.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!