Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen csajoknál, akik harisnya anyagú zoknit hordanak nagy bakanccsal vajon van lábszag?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy egész nap után. Jó illata van?jan. 27. 13:58
1/7 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne. Bent az irodában is a férfiak papucsban, szandálban stb, az összes nő meg csizma meg stb
Olyan büdös lehet a lábuk, mint a dög.
3/7 NemFogodKitalálni válasza:
Én bakanccsal nem hordok harisnya anyagú zoknit, máskülönben szétmenne a talpam…
5/7 anonim válasza:
Tudom, hogy most itt meg leszek kövezve és kivégezve, de engem pasiként érdekelt a dolog, nem mondanám fétisnek, hanem egyszer a párom abban volt egész nap és amikor mellém ült, kifejezetten izgató illat csapott meg. Titokban felvettem a fiókjából egy nylonzoknit, abban a voltam egész nap, próbáltam zoknival, zokni nélkül is, de nekem nem hogy szaga nem volt, de még az alap lábszagot se éreztem. Ott más női ármány lesz, ami nem tudom mi.
6/7 anonim válasza:
Körülbelül olyan, mint a dögkút, ha hasonlítani kell valamihez.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!