Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz így megkérdezni, hogy mekkora?
Szóval három hónapja vagyunk együtt, és amúgy mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata, de jól haladunk. Lefeküdni nem feküdtünk le, igazából azt beszéltük meg, hogy egyikünk se nagyon akarna házasságig... Mindenesetre csináltunk dolgokat, és félmeztelen már simán láttuk egymást, meg jól felfedeztük azt a részt XD Már egymás combját meg fenekét is simgattuk, de oda középre nem nyúltunk XD Nah és csak annyi, hogy engem azért érdekelne, hogy mekkora van neki. Változtatni nem változtatna semmin, de furdal a kíváncsiság... De így megtapogatni nem akarom/merem, de így hozzábújásból nem tudom megmondani, meg látásból se annyira, mert nadrág takarja XD
Szal szerintetek nagyon gáz lenne megkérdezni? Nem akarom zavarba hozni, így is tudom hogy velem már jóval többet csinált mint bárki más lánnyal... Nah, de furdalja az oldalam a kíváncsiság :P
Meg mégis hogy lenne nem gáz rákérdezni, ha megkérdezem...
"Tudod, én úgy éltem, ahogy te elképzelted az életeteket." Már többször válaszoltam itt neked, tetszenek az érveid, mégis vitatkoznék. Az első mondatomat úgy értem, hogy felnőtt emberkényt házasságban ismertem meg a feleségemet, és a szexet. Az élet úgy hozta, hogy két gyermekünk született, pedig napi szinten szexelünk, szerelmeskedünk, és soha nem védekeztünk semmilyen mesterséges módszerrel. Rajtunk ennyi múlott, bár ettől függetlenül ma is egészséges emberek vagyunk. Még egy abszolút racionális gondolkodású ember sem mondhatja ki nyugodtan, hogy a gyerek születése kizárólag két ember akaratán múlik csupán! Ebben csak hinni lehet, a materialista, racionális embereknek. A materiális hit ilyen, beveszi a magyarázkodást.
A másik pedig egy gyakorlati észrevétel a további fejtegetésedből. Szerintem nagyon egészségtelen alsónadrágban, bármilyen fehérneműben aludni, a pizsama nadrág alá beöltözni. Ilyet csak az amerikai filmeken csinálnak, nyilvánvalóan csakis a filmes forgatás miatt. Ez a lányokra is érvényes, a nehéz napokat kivéve. Különösen sokra értékelem a felelősségteljes döntésedet, bár továbbra is úgy érzem, hogy az óvatosságod ilyen szinten teljesen szükségtelen és ésszerűtlen.
16:07
Örülök, hogy nektek így sikerült, és persze tudom, hogy a teherbeesés és annak megtartása nem megy mindenkinek könnyen. (Nagymamámék is 11 évig próbálkoztak apukám után mire lett egy második fiúk. A teherbeeséssel nem volt akkora gond, de sajnos sok vetélése volt.).
Sajnos előre nem tudhatod, hogy nálad ez hogy lesz majd. Lehet, hogy ha összeházasodunk, nekünk is éveket kell majd próbálkozni, de az is lehet, hogy már az első együttlét után lesz baba.
Ha családi tapasztalatok alapján bármire lehet következtetni, akkor azt tudom mondani, hogy nekem anyai ágon a felmenőim elég könnyen estek teherbe, mind nagymamám, mind édesanyám egész biztosan, sőt még ikerszülésre való genetikai hajlam is van. (Nah ez meg a másik, hogy jó eséllyel lesznek ikreim ha terhes lennék, mivel ez egy anyai ágon öröklödő vonás ami a családunkban fut.) Párom részéről meg elég annyit mondanom szerintem, hogy öt közül a legidősebb, és másodunokatestvéreket nagyon nem tart számon, mert van elég első XD (én úgy vélem, hogy a vallásos család miatt lehet így, de rákérdezni nem kérdeztem még rá).
Személyes véleményem szerint ettől függetlenül minden esély megvan rá, hogy esetleg egyikünk meddő, vagy csak nem olyan termékeny.
Csak ugye ezt nem lehet tudni.
Az alsónadrággal kapcsolatban meg nem kell aggódnod, vagy én írtam le rosszul, vagy félreértelmezted, de nem kell, nem is akarom, hogy alsónadrágban aludjon, eddig se aludt abban. Csak azért azt szeretném, hogy amikor "egymással elvagyunk foglalva" akkor legyen/maradjon rajta pizsamanadrág, alsónadrág vagy bármi. A takarót, amit korábban ajánlottak azért így kissé fura megoldásnak érezném, de majd meglátjuk később hogy sikerül.
Egyébként mielőtt alszunk mindig átöltözünk pizsamába. Egyszer felejtett el pizsamát hozni, akkor egy bővebb nadrágban aludt, de alsónadrág nem volt alatta éjszakára.
Kedves kérdező!
Én nem hülyéztelek le, még csak nem is bántani akartalak, de akkor sem normális ez a hozzáállás!
(És ezzel nem azt mondtam hogy te nem vagy normális)
És nekem is egyből az jutott eszembe hogy mi lesz ha lesz gyereketek?
Többet nem sexeltek?
Erre válaszoltad valakinek hogy ahol van három, ott elfér egy negyedik is!
És mi lesz ha négy lesz?
Többet nem sexeltek?
És azt is írtad hogy van esélyed ikrekre!
Mi lesz ha ikreid lesznek?
Akkor két sex életedben aztán annyi?
Igen rugalmatlanúl kezeled a dolgokat SZERINTEM...
A barátnődék ha teherbe setek tapasztalt pááral igen komoly védekezés közben, hát, nem tudom...
De ott sem volt akkor valami rendeben!
Javaslom a kukit se fogd meg soha gumikesztyű nélkűl, mert bár el sem megy a párod, de miután megmosod a kezed és véletlenűl a puncidhoz nyúlsz pl órákkal később mikor fürdesz, hátha teherbe esel tőle!
Vagy ne használj vele egy törölközőt, mert lehet a kukijához ért, és te azzal törlöd meg ott, és mi van ha teherbe sel tőle!
Úgy érzem úgy gondolod hogy a teherbeesés úgy jön mint egy fertőzés!
Ennyi erővel ne merj kimenni az utcára, mert mi van ha ráesik a fejedre egy virágcserép, vagy kiesik egy repülőgépből egy darab jég és pont eltalál, vagy egy meteor!
Akkor mi lesz?
Úgy érzed kötekedek, pedig hidd el csak próbálok rávilágítani hogy nem lehet iylen rugalmatlanúl, mereven, már már kényszeresen gondolkodni!
És igen, elolvastam a korábbi hozzászólásaidat, amikben mindben leírtad háromszor hogy hoygan is képzeled a dolgokat!
Ne húzd fel magad, nem bánatni akarlak ismétlem!
28F
Mi ez a hipohonder gondolkodás? Azt hiszed a terhesség fertőz és már akkor is az leszel, ha a barátod alsógatya nélkűl melléd űl?
Pffff.
23 évesen sokat tudsz, gratulálok!
Egy biztos, ha így gondolkodsz soha nem lesz normális szexuális életed.
De nem csak neked, hanem a párodnak sem!
Mindíg attól fogsz rettegni hogy jaj, nehogy teherbe ess!
Sajnállak a barátodat meg főleg, elvakítja a szerelem, nem tudja mit veszel el tőle!
Utolsó kettőnek teljesen igaza van!
Ezt el sem akartam hinni hogy ilyen egyáltalán létezik.
Vagy ennyire tudatlan vagy, vagy ennyire hipochonder!
Úgy érzem legalább azt illik válaszként írnom, hogy nem érzem érdemesnek már erre válaszolni.
Ha valaki ítélkezni akar mások felett, csak mert más a véleményük, az úgyse fogja abbahagyni bármit mondok.
Szia!
Nem tudom, mennyire aktuális még ez a téma, együtt vagy-e még az akkori barátoddal(remélem igen) és, hogy a nézeteitek változtak-e azóta, de úgy érzem, szeretnék hozzászólni..
Elolvastam minden hozzászólást, és van, amivel egyetértek, van, amivel nem. Mindenképpen igazat adok abban, hogy felelőtlenül nem érdemes, nem is szabad életet adni, előbb meg kell teremteni a szükséges feltételeket, és ha számodra ezt a házasság utáni időszak hozza el, akkor szíved joga, valószínűleg igazad is van.
Sokan nem értik, hogy miért kell ennyire túlkomplikálni a helyzetet. Részben igazuk van: nem létezik olyan dolog, amihez nem járulna hozzá kisebb vagy nagyobb kockázat, és a véleményedet alapul véve leírták egész szellemesen, hogy akkor az utcára sem lenne érdemes kimenni.. Ami miatt viszont mégiscsak meg tudom érteni a helyzet, és ami miatt szerintem ezzel nincs akkora probléma, az az, hogy elmondásod szerint mind a ketten így gondolkodtok. Ha ez továbbra is így marad, működik az összhang, stb.. akkor ilyen téren szerintem nem lesz probléma. A gond akkor kezdődne, ha eltérő nézeteket vallanátok ezzel kapcsolatban, de mivel ez nem áll fönt, ezért nincs miről beszélni..
Hogy a kérdéssel kapcsolatban is írjak valamit: hogy alakult a felderítő hadművelet? :)
Ui.: bocsi, hogy ennyi felesleges és lehet, hogy már abszolút nem aktuális dolgot írtam, csak úgy éreztem, muszáj leírnom a véleményem.. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!