Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz így megkérdezni, hogy mekkora?

Figyelt kérdés

Szóval három hónapja vagyunk együtt, és amúgy mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata, de jól haladunk. Lefeküdni nem feküdtünk le, igazából azt beszéltük meg, hogy egyikünk se nagyon akarna házasságig... Mindenesetre csináltunk dolgokat, és félmeztelen már simán láttuk egymást, meg jól felfedeztük azt a részt XD Már egymás combját meg fenekét is simgattuk, de oda középre nem nyúltunk XD Nah és csak annyi, hogy engem azért érdekelne, hogy mekkora van neki. Változtatni nem változtatna semmin, de furdal a kíváncsiság... De így megtapogatni nem akarom/merem, de így hozzábújásból nem tudom megmondani, meg látásból se annyira, mert nadrág takarja XD

Szal szerintetek nagyon gáz lenne megkérdezni? Nem akarom zavarba hozni, így is tudom hogy velem már jóval többet csinált mint bárki más lánnyal... Nah, de furdalja az oldalam a kíváncsiság :P

Meg mégis hogy lenne nem gáz rákérdezni, ha megkérdezem...

2011. máj. 9. 22:54
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:

Nőj fel!

Ikszdé

2011. máj. 10. 01:12
 12/57 anonim ***** válasza:

nem csikis ott neki XD ha vakargatod, az meg jobb is :P

am telleg nagyon sok idod van, erettsegi szunet? :D

2011. máj. 10. 01:22
 13/57 A kérdező kommentje:

00:46

Köszi, és az biztos, hogy nézegetni nem akarjuk még XD Igen, még hozzá se nyúltunk egymáséhoz... De azt hiszem nem azzal kéne kezdenem, hogy benyúlok a nadrágba... Eesetleg azt megpróbálhatom, hogy nadrágon keresztül végigsimitok rajta, de megfogni még nem merném, uuuh... Mondjuk lehet ha már ezt stratégiázom akkor a combon kéne indulni, a hasa extracsikis XD

01:22

Hát én alig akartam elhinni, hogy a feneke is csikis... a hasát meg az oldalát megértettem, nah de hogy a feneke... Vagy ez tök normális?

2011. máj. 10. 01:40
 14/57 anonim ***** válasza:
1:22 vagyok. Hát ha nem normális, akkor én is beteg vagyok. Én szinte mindenhol csikis vagyok fiú létemre. XD
2011. máj. 10. 02:17
 15/57 anonim válasza:

Te milyen idős vagy?

Mert a szakszavakból ítélve nem lehetsz egy túlságosan fiatal "csitri".

Ha meg 15 éves kor körül jársz akkor minden elismerésem a tiéd, ami a tudásodat illeti.

Persze csak ha nem egy szakirodalomból másoltad át.

2011. máj. 10. 02:56
 16/57 A kérdező kommentje:

02:17

Hehe. Be kell vallanom, ha nem ő nyúl hozzám akkor én is kb, csak én ha csikiznek visítok mint a sakál, úgyhogy a barátaim lemondtak róla, hogy szórakozzanak mert féltik a dobhártyájukat XD Egyébként amikor mondtam, hogy párom csikisebb nálam, csak röhögtek, hogy ugratom őket, mert én vagyok a legcsikisebb ember akit ismernek. De nem tudom, ha párom nyúl hozzám, akkor nem tudom mi lesz a csikisségemmel, de nagyon nagyon ritka, hogy véletlen megcsikiz.

02:56

20/l (és ő 23/f), és kéretik nem csesztetve lenni, amiért ennyi idős fejjel először van pasival dolga, és meg se meri fogni a fütyköst XD

azt meg senki se kérdezze meg, hogy hogy talált két szűz egyetemista egymásra úgy hogy fogalmuk se volt róla, hogy a másik az... Jópár barátnőm még most is tagadja, hogy ilyen létezik ;) Főleg, hogy párom jóképű, magas, magabiztos, sportos srác XD Meg még irtó rendes is

2011. máj. 10. 03:36
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak Te leányzó!

Fogadj meg egy jó tanácsot. Lazulj már! Komolyan! Egy kicsit legyetek bátrabbak a vetkőzéssel kapcsolatba. Ettől még nem leszel terhes ha megnézitek egymás testét. Előtte beszéljétek meg és azt is átbeszélhetitek, hogy mit szabad mit nem. Így nem lehet semmi "baj".

2011. máj. 10. 08:50
 18/57 anonim ***** válasza:
100%

Huha, nekem kicsit ugy tunik, hogy par dolgot azert jocskan tulbonyolitasz... nem baj, hogy nem akartok rogton ajtostul rontani a hazba es vartok a szexszel, de azert ezt a "kotodesert felelos agyi resz serulese" - elvet egy kicsit tulzasnak erzem...:D Ennyi erovel az utcara sem nagyon kene kilepni, mert ott meg minden sarkon valami borzalmas veszedelem leselkedik az emberre! (tudom, santit a pelda, de azert gondolom, erted, mire celzok:D)

De hogy a kerdesedre is valaszoljak: azt remelem tudod, hogy vannak olyan fiuk, akiknek lankadtan nagyon picire osszemegy a penisze (bevallom nekem is ilyen), mereven viszont sokat no es eleri az atlagos meretet (vagy akar nagyobbat is)... szoval a nyulkalos modszernel vigyazz, nehogy messzemeno kovetkezteteseket vonj le tapintas alapjan!

Egyebkent meg azt mondom, hogy diszkreten es finoman kezeld ezt a peniszmeret temat, mert ez bizony a ferfiaknak a leggyengebb pontja! Semmi sem tudja annyira serteni egy ferfi onerzetet, mint mikor valaki serto megjegyzest tesz a peniszevel kapcsolatban, vagy ha egy lany nagyot var es kepzel el, aztan csalodik, amikor latja, hogy nem olyan meretes az a bizonyos testresz... Csak okosan!

2011. máj. 10. 10:23
 19/57 anonim ***** válasza:
100%
" Mondjuk ő már közölte, hogy néha nehéz elhinnie, hogy semmi dolgom nem volt előtte pasival, mert nagyon jól tudom ám kényeztetni :D " Ha lettél volna előtte pasival,akk nyilván nem a hasát csikiznéd meg simogatnád félmeztelenül.Azt hittem amúgy,h olyan 15 éves vagy maximum,mert az oké,h szűz vagy tegyük fel,de h 20évesen félmeztelenül simogatod a barátod és nem mersz odanyúlni az elég furcsa.Mellesleg mit érdekel téged az,h mekkora van neki?Úgysem fogod használni,nem?Ha már annyira érdekel,akk fogd meg és kezdjél vele vmit.
2011. máj. 10. 10:31
 20/57 anonim ***** válasza:
Haha, az én barátnőm megkérdezte.
2011. máj. 10. 11:36
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!