Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz így megkérdezni, hogy mekkora?
Szóval három hónapja vagyunk együtt, és amúgy mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata, de jól haladunk. Lefeküdni nem feküdtünk le, igazából azt beszéltük meg, hogy egyikünk se nagyon akarna házasságig... Mindenesetre csináltunk dolgokat, és félmeztelen már simán láttuk egymást, meg jól felfedeztük azt a részt XD Már egymás combját meg fenekét is simgattuk, de oda középre nem nyúltunk XD Nah és csak annyi, hogy engem azért érdekelne, hogy mekkora van neki. Változtatni nem változtatna semmin, de furdal a kíváncsiság... De így megtapogatni nem akarom/merem, de így hozzábújásból nem tudom megmondani, meg látásból se annyira, mert nadrág takarja XD
Szal szerintetek nagyon gáz lenne megkérdezni? Nem akarom zavarba hozni, így is tudom hogy velem már jóval többet csinált mint bárki más lánnyal... Nah, de furdalja az oldalam a kíváncsiság :P
Meg mégis hogy lenne nem gáz rákérdezni, ha megkérdezem...
Mi is elhatároztuk anno az exemmel,hogy nem fekszünk le házasságig...azóta sajnos már nem vagyunk együtt.
Szerintem,ha simogatjátok egymást,meg minden egyéb...meztelenül is tehetitek.
Nálunk rendszeres volt a petting,nyáron még meztelenül is aludtunk. Ki lehet bírni szex nélkül is,hidd el :)
A "házasság előtt nincs szex" arról szólna elviekben, hogy házasságig csak a lelki részét építgetitek a kapcsolatotoknak. Ha már nem csak ez megy és vágytok is egymásra, akkor miért nem kezditek el a közös szexuális életeteket?
Egyébként nem gáz megkérdezni, de igazándiból erre azt válaszol amit akar, megmérni úgysem fogod mérőszalaggal.
Én azt javaslom, hogy ilyen kérdezősködés helyett inkább beszéljétek újra, hogy érdemes-e várni. Ha végül kiderül, hogy nem passzoltok szexuálisan össze, akkor úgyis elég hamar el fogtok válni.
NE kérdezd meg!
Ha ennyire kíváncsi vagy, derítsd ki!
Biztos nem haragszik meg, ha a hasára teszed a kezed, és onnan mész lefelé, szép lassan. Ha nem hagyná (ami elég valószínűtlen), akkor ne erőltesd.
Amúgy a fiúk mérete eléggé változik ám: attól függ, hogy te ott vagy-e és mit csinálsz :-)
22:55 és 22:56
Nem merek/akarok úgy odanyúlni, kicsit úgy érzem visszaélnék a bizalmával :P És persze, hogy nem verne pofán, sose tenne olyat. Irtó csikis tud lenni, és alapból reflexből vág arcon vagy könyököl bárkit, ha olyan helyen nyúlkál hozzá, ahol csikis, de engem akkorse bánt ha véletlen megcsikizem (direkt sose), csak próbálja elhúzni magát. De azért idővel hozzámszokik, és jobban bírja az érintésem. Mondjuk érdekes kérdés lenne, hogy ott is csikis-e XD A feneke is csikis volt, esküszöm, azon olyan jót nevettem.
22:59
Szerintem nem vagyunk készek még arra, hogy teljesen meztelenül lássuk egymást. Engem is legutóbb férfi (apukám) még gyerekként, pubertáns előtt látott meztelen. Ugye azóta nem mutogattam magam senkinek, és hát tudom, hogy őt se látta még úgy lány. Meg én se láttam úgy férfit, nah szóval érted, nem megy olyan egyszerűen ez. Lehet eljutunk majd oda, de nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet... Köszi, hogy mondtad, hogy ti így kibírtátok, meg minden, de én lehet paráznék már azon, hogy semmi nem választ el minket, és nehogy az az előváladék amit annyit harangoznak ott át tudjon kerülni...
23:04
Miért ne lehetnék kíváncsi? Ő már látta a mellem meg minden, tudja mekkora, akkor én is igazán tudhatnám a méretét. Csak foglalkoztat, érdekel, hiszen ez olyasmi amit nem tudok róla, és nem könnyű csak úgy kideríteni XD
23:04
Amit említettél, azon kívül rengeteg más ok lehet amiért valaki nem akar házasság előtt szexet. Például vegyük a fogamzásgátlást: először is nincs 100%-os módszer, óvszer, tabletta, implantátum és minden megfelelő használata mellett is teherbe lehet esni. Igen, nagyon kicsi az esély rá, de ott van, és ha veled történik meg, mit csinálsz? Aztán meg bármelyik fogamzásgátlót használod, egyik se olyan jó... A gumi természetellenesnek hathat plusz drága, a hormonális fogamzásgátlóknak rengeteg kellemetlen vagy veszélyes mellékhatása lehet mint elhízás, vérrögképződés, vagy akár rák is, mint újabb kutatások mutatják. Spirált meg nem tesznek be az első gyerek születése előtt, és főleg nem szűznek.
Egyébként nem akarok "gyerekgyár" lenni, de én szeretném azt a biztonságot magamnak tudni, hogyha mégis terhes leszek nem olyan nagy gond, mert úgyis az illetővel akarom leélni az életem, és előbb utóbb úgyis lett volna.
Aztán meg ott van az, hogy én ha később máshoz mennék férjhez, és azzal élném le az életem, akkor nem akarok arra emlékezni soha, hogy én előtte mással lefeküdtem... És főleg nem akarom hasonlítgatni. Meg szeretném egyedül a férjemmel, akivel leélelem az életem, maga a szex bensőséges kapcsolatát megosztani, mással nem.
Plusz arról is olvastam, hogy a szex során szabadulnak fől olyan hormonok (oxytocin főleg) nagyon nagy mennyiségben, ami nagyon mély érzelmi kötődést okoz. És kimutatható, hogy aki ilyen kapcsolatot szakít meg, annak a kötődésért felelős agyi részlege sérül. (A másik amikor nagyon sok oxytocin szabadul fel az a szülés, gondolj csak az anya-gyermeke kötődésre)
Amúgy szerintem meg éppenhogy egymás testének megismerésével, és kényeztetésével elég jól fel lehet mérni, hogy mennyire illetek össze szexuálisan.
És persze, hogy azt mondd, amit akar, de tudom, hogy nem hazudna, miért tenné? Szeret. Meg tudja, hogy bármit is mondd, nem fogom azért elhagyni...
23:06
Ő katolikus, én református vagyok XD De én nem is vagyok annyira hívő, de ő se túlzottan, bár ő hetente jár misére, én nem járok templomba se. Szal ez nem nyert, és nem is vallási okból nem akarjuk XD.
Amúgy meg nem tudom, hogy ki lenne olyan lepedőakrobata az első alkalmával XD Mondjuk ő már közölte, hogy néha nehéz elhinnie, hogy semmi dolgom nem volt előtte pasival, mert nagyon jól tudom ám kényeztetni :D De ő is nagyon tud ám rám figyelni, hogy örömet okozzon ;) Rengeteg élvezetes dolog van ám a szexen kívül. Velem több barátnőm is közölte, hogy addig jó amíg nincs szex, élvezzem csak ki, mert utána szép lassan feledésbe merül a többi erogén zónád... (Mondjuk ez remélem nálunk nem így lesz :P Meg gondolom nem mindenkinél van.)
23:49
Mint korábban mondtam, kicsit az az érzésem, mintha ilyennel kicsit visszaélnék a bizalmával... Amúgy tudom, hogy változó a méretük, barátnők is mesélték, meg azért utánaolvastam XD De umm, csináltam már vele egy-két dolgot, ami tuti meg tudta növeszteni XD Ehehe
Nyugodtan kiderítheted... ha ő is benne van, persze.
Ő sem örült volna, ha csak megmondod neki, hogy a melled 8 cm.
Szerintem kezdd el úgy simogatni, ahogy mondtam: először a hasát. Aztán egy kicsit lejjebb - de csak lassan, hogy legyen ideje rájönni, és eldönteni, hogy ez tetszik-e neki?
Ha tetszik, akkor mire benyúlsz neki a nadrágba, már biztos, hogy teljes méret lesz :-)
Amúgy lent még ne nagyon nézegessétek egymást. Egyikőtök sem. Ha még sose láttatok ilyet, hirtelen elég megrázó lehet. Előbb csak simogassatok, takaró és ruha alatt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!