Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz így megkérdezni, hogy mekkora?
Szóval három hónapja vagyunk együtt, és amúgy mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata, de jól haladunk. Lefeküdni nem feküdtünk le, igazából azt beszéltük meg, hogy egyikünk se nagyon akarna házasságig... Mindenesetre csináltunk dolgokat, és félmeztelen már simán láttuk egymást, meg jól felfedeztük azt a részt XD Már egymás combját meg fenekét is simgattuk, de oda középre nem nyúltunk XD Nah és csak annyi, hogy engem azért érdekelne, hogy mekkora van neki. Változtatni nem változtatna semmin, de furdal a kíváncsiság... De így megtapogatni nem akarom/merem, de így hozzábújásból nem tudom megmondani, meg látásból se annyira, mert nadrág takarja XD
Szal szerintetek nagyon gáz lenne megkérdezni? Nem akarom zavarba hozni, így is tudom hogy velem már jóval többet csinált mint bárki más lánnyal... Nah, de furdalja az oldalam a kíváncsiság :P
Meg mégis hogy lenne nem gáz rákérdezni, ha megkérdezem...
08:50
Oké, tudom, hogy majd meg kéne beszélni, de még nem tartunk ott szerintem. És majd jön ez a vetkőzés magától. A fölsők se rögtön kezdtek el lekerülni rólunk :P
10:23
Azért igen, eléggé sántít, mivel kicsit egyszerűbben tudod kontrolálni, hogy ki mikor hogy hol hányszor ér el nálad orgazmust, mint hogy ki vagy mi jön veled szembe a sarkon XD
És tudom, hogy a lankadt méret eléggé tud különbözni a merevtől. Olvastam már utána, és tudom, hogy lehetetlen normál állapotú pénisz méretéből a merevre következtetni. Max annyit lehet tudni, hogy kisebb nem lesz XD
Amúgy meg azért is preferelnám jobban a rákérdezést, mert néha eléggé nem értek a centikhez, és amennyire béna vagyok méret felbecsülésében, lehet még tapogatással se tudnám jól belőni XD És ahogy meg korábban mondták, mérőszalagot, vonalzót nem fogok elővenni :P
De nem kell félteni, azt is tudom, hogy a női hüvely hossza 10 cm körül van, a pénisz meg nagyon ritkán kevesebb 10 cmnél, úgyhogy aggódok. Vagy ha valamiért, akkor azért, hogy ne legyen túl nagy, bár tufom, síkosító, óvatosság stb, de azért a 10-15 cm mérettartomány mégiscsak kényelmesebb lenne. Csak hát magas, nagy lába meg keze van... (tudom, ez nem feltétlen függ össze, de nah)
10:31
Azért nem csak a hasát csikizem meg simogatom ám ;) (csikizni épp nem is szoktam, mert nagyon csikis, legfeljebb véletlen csikizem meg miközben máson ügyködök XD) Szóval nem akartam itt messzemenő részletekbe menni, de azért csinálunk nem túl ártatlan dolgokat :P Csak nem akartam már itt részletesen felsorolni, nah.
11:36
És mit szóltál hozzá? :D Meg hogy kérdezte meg?
Nem zavart, hogy megkérdezte?
Szerintem húzd le a nadrágját és nézd meg. Szabad puszit adni rá vagy komolyabban dédelgetni. Nem fog haragudni
érte, ebben biztos vagyok. De akkor neked is fel kell tár-
nod előtte a meztelen valóságot. Legyen nálad gumi, mert hogy mi következik ezután, ki tudja...
Nekem volt egy nő ismerősöm, aki hasonló kapcsolatban volt egy sráccal kicsit fiatalabban, de évekig, mindketten szűzen. Nem történt semmi köztük. Most 10 évvel később kiderült, hogy a srác b_zi volt.
Szóval semmi esetre sem egészséges, ha egy férfi és egy nő nem érnek egymáshoz.
Aztán egy másik nő ismerősöm története, aki szintén elhatározta, hogy szűzen megy férjhez, 30 éves korában akadt is egy szintén szűz férfi számára, aki már 32 éves volt, most ebből az úgymond ideális házasságból az sült ki, hogy fél évig nem tudták elhálni a házasságot, végül egyházilag is elválhattak.
Szóval ez az aszexualitás legalább olyan ártalmas és veszélyes, mint a túlzott szexualitás.
Egy felnőtt embernek élnie kell tudnia a vágyaival, a testével, akár úgy, ahogy a borral, legyen emelkedett ünnepélyes hangulata, módjával, és mégis kulturáltan fogyasztva.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi iromány 8. oldalán leírtakat:
És még egy dolog, ő akkor lesz férfi melletted, ha Te nő tudsz lenni Vele, és annyira lesz ő férfi, amennyire Te nő vagy. A nőnek pedig vannak vágyai, vér forr az ereiben... Isten is férfinek és nőnek teremtette az embert, és nem véletlenül adott Testet nekünk! Az ember test és lélek. A keresztény gondolkodásban a teljességhez hozzátartozik a test és lélek egysége, nem véletlenül vette Krisztus is magára a teljes emberi természetet.
Én is katolikus vagyok, de bosszant, ez a beteges, keresztény párkapcsolatokra is ártalmas hozzáállás, amelynek sajnos néhány barátom is rabja (akik már rég megnősülhettek volna).
Erre a hozzáállásra egyetlen mentséget tudok elképzelni, ha fél éven belül összeházasodtok!
Egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy milyen hosszú van neki!
Nem fog megharapni érte!
Masztizni azért szoktál?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!