Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Biszexuális férfi hova kerül halála után? Mit tegyek, hogy ne a pokolba kerüljek hanem Isten országába?
Hát elég tudatlan lehetsz, hogy ha szerinted ennyi az élet értelme... nyamvadt földi 60 vagy 80 év.. és utána? szerinted amikor beáll a halál állapota, a lélek hova kerül a testből? Megsemmisül mi? Mekkora nagy butaság ez! Igen, én hiszek Istenben, pontosabban Istennek, hogy ő a tulajdon fiát adta értem, hogy örök életem lehessen. Ez nem vallási fanatizmus, nem szekta, hanem ez tény. Kerek perec benne van a Bibliában. Igen, a Bibliát emberek írták, érdekes is lenne, ha nem ők írták volna. De Isten szavát írták le, amit nekik mondott, adott, kinyilatkoztatott.
Lehet itt tenni a tudatlant, hogy hát nincs se Isten, se pokol, se mennyország, csak ez a néhány évtized. De még belegondolni is szörnyű, ha valaki csak úgy él itt, hogy leélem ezt a pár évet, oszt jó napot, vihetnek a temetőbe. Ahogy látom te is így éled. Hát, kívánom, hogy egyszer majd te is élhess boldog, reményteljes, örömteli életet. Mert a mostani életed biztos nem ilyen. Biztosan vannak örömeid, biztos boldog vagy, de ezek csak ilyen földi örömök: jönnek, tartanak egy ideig (1 nap, 1 hét, 1 év?), aztán elmúlnak. Ez nem igazi, tartós öröm.
(ui: SENKIT NEM RIOGATTAM, HA NEM VETTED VOLNA ÉSZRE, A KÉRDÉS FELTEVŐJE ÍRTA EZT KI A KÉRDÉSÉBEN......!!)
Komolyan mondom, olyan sok böszmeséget szólsz, hogy már nekem fáj. A legnagyobb tisztelettel mondom: nem vagyok vallási fanatista, vagy minek neveztél... szerintem már írtam, de csak nem értetted meg.
Úgy látom, nem olvastad el figyelmesen, amit írtam. Én egy szóval nem állítottam, hogy neked nem boldog az életed. Én azt mondtam (és ezt továbbra is fenntartom), hogy teljes boldogságod, egy életre szóló boldogságod nincs. Bármennyire is azt gondolod, mindaz a földi öröm, boldogság, amiben itt részed van ebben a néhány évtizedben, amit földi életnek hívnak, nem tartós, nem igazi, nem örök. Én tudom, hogy csont nélkül boldog lehetsz, sőt biztos boldog is vagy te is. Csak az a gond, hogy ez mulandó dolog. De előbb-utóbb majd erre te is rájössz. Csak tudj róla, hogy van megoldás. De ha nem akarod, senki nem fog rákényszeríteni. Nem erőszak a disznótor, szokták mondani mifelénk.
Én tényleg azt kívánom neked őszintén, hogy találd meg az igazi boldogságot, legyél boldog! De nem ilyen-olyan mulandó, átmeneti, ideig-óráig tartó boldog, hanem teljes, igazi boldog!
A legjobbakat!
Honnan veszed, hogy nekem nem boldog az életem ateistaként? Te sajnos kiváló példája vagy azon vallási fanatikusoknak, akik szerint aki nem keresztény, annak csak szar élete lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!