Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segítség! Biszexuális férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Biszexuális férfi hova kerül halála után? Mit tegyek, hogy ne a pokolba kerüljek hanem Isten országába?

Figyelt kérdés
A héten megcsókolt 1 srác és beleszerettem ezért is lettem biszexuális.. Az a baj a srácot nem birom kiverni a fejemből. Egyelőre csak csók volt, de nem is nagyon akarok többet mert tudom az bűn, vagy már a csók is bűn? Mit tegyek?? 17/F
2011. máj. 8. 04:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
elképesztő hogy a nagyszerű vallás hatására hogyan b*szod el a lehetséges boldogságod. normálisnak nem normális, de ha neked így jó...
2011. máj. 8. 06:32
 2/24 anonim ***** válasza:
81%

Nyugi!!

A pokolban sokkal jobb a társaság!!!

Tudod: ügyvédek, politikusok, buz*ik........ meg te!!

2011. máj. 8. 06:33
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetsz róla, így semmi bűntudatnak nem szabad lennie. Ugyanis biológia, genetikai háttere van. Akárhogy is alakul majd a homoszexualitás jövőbeni evolúciós elmélete, egy biztos: a homoszexualitás és más nemi variánsok evolúciósan kialakult, a heteroszexualitással egyenrangú emberi sajátosságok, nem pedig betegségek, "ferde hajlamok", stb. Mindenféle velük szemben alkalmazott diszkrimináció önkény tehát. Az a keresztényi tanítás, hogy a homoszexualitás azért bűn, mert a szexualitás isteni célja a szaporodás, alapvetően ott bukik meg, hogy a homoszexualitás biológiailag meghatározott jelenség. Következésképen nem erkölcsi kérdés, ahogy heteroszexuális sem elhatározásából lesz valaki. Ha van Isten és homoszexuálisokat is teremtett, rá hivatkozva nem lehet teremtményeit üldözni.
2011. máj. 8. 07:46
 4/24 anonim ***** válasza:
47%

A legjobb az lenne kérdező, hogyha szakítanál a vallással, mert későbbi életed során sok szenvedést okozhat.

Ez azonban kétélű kard: Ugyanis a vallás eldobásával nemcsak a pokolfélelemtől szabadulsz meg, de a mennyországba kerülés reményét is el kell dobnod. El kell fogadnod, hogy a halál után nem lesz semmi és csak ez a megismételhetetlen élet számít, amit most élsz.

2011. máj. 8. 08:19
 5/24 anonim ***** válasza:
71%

a vallás a legnagyobb kamu a világon.

milliárdos üzlet és adómentes.

2011. máj. 8. 08:47
 6/24 anonim ***** válasza:

Nagyon kamugyanús ez a kérdés. Hajnal fél 5-kor egy 17 éves ilyenen agyal... :D

Amúgy már előttem megírták a frankót.

17/F

2011. máj. 8. 11:22
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem az számít Istennek, hogy milyen a szexuális irányultságod. A biszexualitással nem ártasz senkinek. Ha jó ember vagy, nem ártasz senkinek, jó dolgokat cselekedsz, akkor nincs mitől félned. (bár én a pokol-mennyország dologban nem hiszek)
2011. máj. 8. 11:39
 8/24 anonim ***** válasza:
42%

Látom, aludni sem hagyott téged ez a kérdés, ha hajnali fél5-kor már fel is tetted ide.

Én is egy hívő keresztyén fiatal vagyok, egyébként református vallású hivatalosan, de a mondat első részén van a lényeg. Teljes mértékben megértem a helyzetedet, én is tudom, milyen az, amikor azon agyalsz, hogy bűn-e valami, vagy sem. A Biblia sajnos nem ad részletes utasítást a szexualitással szemben, azaz hogy ad, de a biszexuálisokról vagy homoszexuálisokról nem szól. Hát igen, Isten azt mondja, hogy a házasság egy férfi és egy nő testi és lelki egyesülése, és ez így van rendjén. Arról viszont, hogy te nem (vagy nem csak) a nők felé vonzódsz, nem tehetsz, Isten így teremtett téged. Mi a bűn a Biblia szerint? Mit mond Jézus: A bűn az, hogy nem hisztek énbennem. "Higgy az Úr Jézus Krisztusban és üdvözülsz! Mind te, mind a te házad népe!" Ezt mondja a Biblia. Ha elfogadtad Jézus Krisztust személyes Megváltódnak, és hiszed, hogy mikor keresztre feszítették, az egész világ - köztük a te és az én - bűneimet is elhordozta, akkor örök életed van. Csak hittel el kell fogadni.

Én azt tanácsolom neked, hogy imádkozz Istenhez: vidd elé imádságban a nehézségeidet, problémáidat, mindazt, ami a szívedet nyomja. És Ő válaszolni fog, csak el kell hinned. Ilyen egyszerű. Én már milliószor megtapasztaltam, olyan olyan nehézségeken lendített át, olyan gondokat, rossz helyzeteket oldott meg, amikről nem is gondoltam volna.

Vidd elé bátran érzéseidet, érzelmeidet, és kérd, hogy irányítsa helyes irányba az érdeklődésedet! Ő válaszolni fog, ez bizonyos. Hiszen azt is tudjuk a Bibliából, hogy Istennek semmi sem lehetetlen. Az emberi cselekvésnek korlátai vannak, nem tehet meg mindent. Isten viszont bármire képes, mert Ő hatalmas. Bízz benne!

Kívánom, hogy tapasztald meg a szeretetét! A csók egyébként egyáltalán nem bűn, nehogy ezt gondold! Csak nem mindegy, hogy kivel csókolózol..

A legjobbakat!

20 éves srác voltam.

2011. máj. 8. 13:17
 9/24 anonim ***** válasza:

Még az előző kommentelő vagyok. Van egy nagyon jó előadó, Dr. Pálhegyi Ferenc, akinek több előadását már nekem is volt szerencsém meghallgatni. Nagyon jól és világosan látja a dolgokat, és biblikus szemszögből világít rá a különböző problémákra, dolgokra, köztük a szexuális érdeklődésre is. Megkerestem neked az oldalát, és bár a biszexuális címszóra nem dobott ki semmit a honlapján lévő kereső, a homoszexuálistásra két találatot is behozott. Javaslom, hogy olvasgasd ezeket, tényleg nagyon hasznos és útmutató: [link] Persze ne csak ezt a két cikket olvasd el, még rengeteg bejegyzés, tanulmány van itt, azokat is ajánlom figyelmedbe!

És majd írjál, hogy mire jutottál, hogy érzed magad, mert tényleg érdekel. Szívből kívánom, hogy oldódjon meg körülötted ez a mostani dolog.

A legjobbakat!

2011. máj. 8. 13:32
 10/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó gondolatokat azok akik pokolra kívánnak meg inkább nem mondok semmit! Az utolsó hozzászólónak meg különesen köszönöm és majd írok! :) Egyébként elég szar helyzetbe vagyok mert ő mást szeret és a tegnapi meg csak azért volt h őt elfelejtse. Ez nagyon jól esett mondhatom. Bevitt a szarba..szenvedek.. Én odaadom magam Jézusnak és remélem segít ebből kijönni.
2011. máj. 8. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!