Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Biszexuális férfi hova kerül halála után? Mit tegyek, hogy ne a pokolba kerüljek hanem Isten országába?
Én még a linkelős kommentelő vagyok. Hát, én őszintén szólva nem nagyon hiszek az ilyen dolgoknak, Jézus mióta visszament a mennybe, nem jelenik meg, ezt tudjuk a Bibliából. Igazából nem kell ilyen nagy jelenéseket keresni, jeleket kérni Istentől - véleményem szerint. De örülök, hogy ennyire keresed Isten akaratát. Viszont hidd el: ha imádságban megvallod neki bűneidet, és kéred, hogy bocsássa meg, akkor ezt "csak" el kell hinni, ez nem valami euforikus érzés. De az biztos, hogy akkor már meg van bocsátva, és nem fogja a szívedet, a válladat nyomni.
Egyébként barátnőd van? Érdekelnek a lányok is legalább? Vagy most már teljesen a fiúk felé orientálódsz?
"A lányok is érdekelnek "
Na látod, ez jó hír,
mert a pokol, majd tele lesz leszbi lányokkal...
Meg a sok-sok pedó*il pappal !!!!!
Nem fogsz unatkozni.
"Isten nem létezik, a vallást pusztán hatalmi okokból találták ki, szóval ne félj és élvezd az életet, ahogy te szeretnéd!"
Érdekes, nem gondoltam, hogy ilyen primitíven válaszolod meg a kérdést. Gyakorlatilag most azt tanácsolod ennek a srácnak, hogy élvezze az életet. Oké, tegyük fel, ezt teszi. Él mondjuk 50, 60, 70, 80 vagy 90 évet. És utána?? A fene nagy életélvezésed, amit itt tanácsolgatsz, mihez vezet?? Szerinted ennyi az élet: megszületünk, felnövünk, meghalunk? Közben tele nehézségekkel? Ennyi szerinted? És ha meghalsz, mi lesz utána? Gondolkodtál már rajta? Nyisd ki a Bibliát, és megtalálod a választ! Ennyi.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:56
Kedves válaszoló az élet értelme röviden ez: Megszületsz, élsz, szaporodsz, meghalsz. Nem túl bonyolult. A bibliát pedig emberek írták. Nyilván nem véletlenül úgy alakítva, hogy az egy bizonyos kör céljainak megfeleljen. Ha hinni akarsz menj, higgy a templomba, imádkozz meg gyónj sokat ha attól neked jobb lesz, de nem tisztességes másokat riogatni pokollal, ördöggel meg vasvillával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!