Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Mi bajotok a prostikkal? Irigység?
Többször olvasom itt,hogy a lányok/nők gusztustalannak tartják azt,ha egy fiu/férfi prostival szexel!Szüz fiuknak nem ajánlják,hogy szüz nővel kezdje és,ha nincs senkije,akkor se tegye meg prosival,mert az gusztustalan!
Ez szerintem hülyeség,mert akár prostival dugnak,akár nem akor is szexelnek-és lehet,hogy nem szeretkeznek!
Szóval ez eléggé érthetetlen fiu létemre bár sejtem,hogy majd az érzelemre fogják a nöi hozzászólók,de szerintem lehet kicsit irigyek is a prostikra!
Még hozzátenném,hogy ha akarnék én is lehetnék prosti,ha olyan irigylésre méltó munkának találnám.:)
A másik az,hogy ha feladtad nem csoda,hogy nem találsz barátnőt.Talán tényleg benned van a hiba.Talán nem adsz a külsődre vagy épp a stílusoddal van baj.(Nem ismerlek,így ezek csak találgatások)
De hidd el rengeteg olyan nő van akik szintén nem találják a párjukat.A kérdés csak az mikor találtok egymásra.Persze ha te beletörődsz,hogy marad a prostizás és ez jó is neked,akkor biztosan nem fog változni semmi.
És igen,valóban kényelmes lehet,hogy azt teszi amit kérsz,azt a lányt választod amelyiket csak akarod,de szerintem egy párkapcsolatot ez nem helyettesíthet.
Nameg a szex is jobb olyannal akit szeretünk szerintem.
Azért ne add fel!
A lánytól meg aki azt írta,hogy luxusprostihoz jár a párja csak annyit kérdeznék,hogy mivel vagy Te kevesebb mint egy prosti?Mit keres a párod ilyen nők mellett ha annyira szeret?Bár ha nem adsz meg neki mindent akkor érthető,de ha mégis,akkor nem értem az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!