Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Mi bajotok a prostikkal? Irigység?
Többször olvasom itt,hogy a lányok/nők gusztustalannak tartják azt,ha egy fiu/férfi prostival szexel!Szüz fiuknak nem ajánlják,hogy szüz nővel kezdje és,ha nincs senkije,akkor se tegye meg prosival,mert az gusztustalan!
Ez szerintem hülyeség,mert akár prostival dugnak,akár nem akor is szexelnek-és lehet,hogy nem szeretkeznek!
Szóval ez eléggé érthetetlen fiu létemre bár sejtem,hogy majd az érzelemre fogják a nöi hozzászólók,de szerintem lehet kicsit irigyek is a prostikra!
van különbség az irígység és a lenézés között és én is a lenézők csoportjába tartozom, sajnálom de számomra ez gusztustalan, az a férfi is aki megteszi. Igazuk volt az előttem szóloknak.
Amúgy : Azért nincs mert eröltetve keresed. Mi nők is megérezzük ha kiéhezett pasi vadászik.. Szinte a homlokára van írva hogy úgy megdugnálak végre.. Minnél jobban akarod annál jobban nem jön össze..
Ha majd egyszer nem ez lesz a lényeg az életedben összejön akaratlanul is. Gondolom még fiatal vagy és nagy a nyomás a haverok részéről, de nem írtál kort szólva nem tudom.
"Ha majd egyszer nem ez lesz a lényeg az életedben összejön akaratlanul is. Gondolom még fiatal vagy és nagy a nyomás a haverok részéről, de nem írtál kort szólva nem tudom."
Jah majd hatvan évesen ha már nem érdekelnek a nők majd akkor fogom őket érdekelni. :D
Miért lennék irigy??? Már bocsánat, egy matematikusra irigy vagyok, de egy prostira nem. Viszont én nem nézem le, hanem sajnálom. Van közöttük olyan, akinek nincs mit enni és gyerekei is vannak. Hozhat az élet olyan helyzetet, amikor nem igen van megoldás és ha nem csak magáért,hanem a gyerekeiért is felelős, akkor elképzelhető,hogy ilyet tesz. Szívből sajnálom azokat, akik ide jutnak.
Azt nézem le, aki lusta más munkát vállalni, mert ez a legegyszerűbb. Láttam már olyan k*rvát, aki üvöltözött az utcán,hogy "Na ki akar megb*szni?" Tovább nem fokozom, voltak durvább mondatai is abban az egy percben, ameddig szerencsém volt hallani. Az ilyet nem tudom sajnálni.
Hogy megmagyarázzam mit jelent amit írtam csak annyit mondok hogy én a férjemmel úgy jöttem össze hogy éppen akkor nem érdekeltek a férfiak, nem ők voltak a középpontba, nem keresetem kapcsolatot és jött Ő.
Tehát ha talán leteszel a vadászatról megtalál a Nagy Ő.
Kérdező,írtad azt a kérdést,h aki csúnya az örök életére maradjon szűz?
Nem tudom,h hány éves vagy,de ha olyan csúnya vagy,hogy senki sem akar lefeküdni veled,akkor az azzal sem fog változni ha elveszíted a szüzességed egy prostival,utána se akar majd senki...
Ha mégis összejön később egy nővel a dolog,és megtudja ezt,biztos lehetsz benne,h nem fog neki tetszeni,h prostihoz jártál,és ki tudja milyen betegséget adtál át neki.
ha nem találsz nőt, akkor próbálj meg magadba fordulni, valami bibi van veled, és nem külsőre!
vagy csak a full extrás macákra buksz, akik persze lekoptatnak, ha nem ütsz meg egy színvonalat.
Én nem nézem le a prostikat,csak azokat a férfiakat akik igénybe veszik a szolgáltatásukat.
Nem hiszem el,hogy van olyan ember aki nem talál párt magának.
Egyszerűen csak lusták energiát fektetni egy kapcsolatba.
A másik meg,hogy itt sajnálkoznak,hogy jajj nem kellek senkinek.Könyörgöm akkor mért nem teszel ellene?Ha félénk nyúl vagy akkor mért a nők a hibásak?
Ha meg ronda az illető ,akkoris lehet segíteni a helyzeten.Járj kondiba,tüntesd el a ragyáid,menj fodrászhoz és máris akad csaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!