Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szokott fogni az irigység, amikor ezt az oldalt olvasod?
Engem igen. Amikor azt látom, hogy valaki milyen boldog kapcsolatban él, milyen jóképű/szép, szinte válogatnia kell az ellenkező nem tagjai közül, akkor mindig arra gondolok, hogy az én életem miért ilyen szar, illetve miért vagyok ennyire szerencsétlen, amikor lehetnék olyan is, mint ők.
Önző vagyok, és igazából örülnöm kéne annak, hogy másoknak ilyen jól alakul az élete?
Hàt én nem vagyok irigy, pedig nekem is vannak gondjaim.
De itt sok ember olyan értetlen..feltesznek egy kérdést, és nem tetszik ha vàlaszolsz nekik, pedig megkérdeztek..és hasonlok.
Talàn arra egy kicsit, hogy vannak akik nagyon boldog pàrkapcsolatban élnek..én tàvkapcsolatban, de tudom, hogy nekem is összejön majd, csak ki kell vàrnom.
szoval nincs miéRt irigynek lennem
Hasonlóan érzek, mint te, Kérdező!
Rengeteg tini ír olyan komoly problémákkal, hogy melyiket válasszam, vagy hogy jó-e, ha már ekkor és ekkor lefekszem vele, stb...
Én jóval elmúltem 20, mikor először összejött egy kapcsolat, úgyhogy én is irigylem a fene nagy jódolgukat.
Nem irigykedem... Nincs senkim és soha nem is volt még, nagyon hiányzik a szerelem és hogy átölelhessek valakit végre. Viszont ennek ellenére se irigykedek...
Ha olyantól hallok ilyesmit akit ismerek akkor már talán :/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!