Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Mi bajotok a prostikkal? Irigység?
Többször olvasom itt,hogy a lányok/nők gusztustalannak tartják azt,ha egy fiu/férfi prostival szexel!Szüz fiuknak nem ajánlják,hogy szüz nővel kezdje és,ha nincs senkije,akkor se tegye meg prosival,mert az gusztustalan!
Ez szerintem hülyeség,mert akár prostival dugnak,akár nem akor is szexelnek-és lehet,hogy nem szeretkeznek!
Szóval ez eléggé érthetetlen fiu létemre bár sejtem,hogy majd az érzelemre fogják a nöi hozzászólók,de szerintem lehet kicsit irigyek is a prostikra!
Én inkább lenézem és sajnálom őket. És azt is aki igénybe veszi.
21/L
"Én inkább lenézem és sajnálom őket. És azt is aki igénybe veszi. "
De mi van,ha nincs szerencsénk összejönni nőkkel,mint az én esetemben?!Ha már ráuntam arra,hogy pedálozzak és végül hiába....
Kérdező elmondom az igazságot!
Azért utálják az ilyesmit a nők, mert a férfitől is "azt várják" hogy szerelemből szexeljen, mert akkor megbízhatóbb a férfi a szemükben. És ez így is van.
A másik a prosti mindenkin átmegy, mindenkivel lefekszik...nos egy szimpla normál átlag nőnek egy vagy néhány férfipartnere mellett visszataszítónak talál egy olyan pasit, aki kefél egy ilyen nővel (bemocskolódik) és utána bemocskolja a nő testét is!
Én azért nem feküdnék le egy prostis múltú pasival mert:
1. nemibeteg lehet
2. nem bízom meg benne, komoly kapcsolatban sem bíznék a hűségében
3. a nőket nem tiszteli
4. szánalmas lúzer (nem azért mert szűz!)
5. ami a legfontosabb: rohadt szarul esne ha egy ilyen nő után "bemocskolná" a testemet. Ugyanis én nem voltam prosti és nem is volt kettőnél több partnerem, tehát velem szemben szemétség lenne!
Van egy mondás: "aki a te szexpartnered/párod annak az összes partnere a te szexpartnered!"
Akkor képzelj el egy prostit ....aki egy prostit dugott, az ne érjen hozzám. Sajnálom.
Kérdező+ többi fiú! Mi bajotok azzal, ha a feleségetek /szerelmetek prosti volt? Irigyek vagytok rá???
Kb. ugyanaz.
Kérdező! Ha te csak ki akarsz használni egy nőt, akkor prostizz. Aztán maradj meg ennél a szokásodnál.
Ha szerelmi kapcsolatot akarnál/ feleséget/családot/ tiszta érzelmeket, akkor a prostizás eszedbe sem jutna, mert nem lenne hozzá gyomrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!