Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők! Lányok! Mi bajotok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Lányok! Mi bajotok a prostikkal? Irigység?

Figyelt kérdés

Többször olvasom itt,hogy a lányok/nők gusztustalannak tartják azt,ha egy fiu/férfi prostival szexel!Szüz fiuknak nem ajánlják,hogy szüz nővel kezdje és,ha nincs senkije,akkor se tegye meg prosival,mert az gusztustalan!

Ez szerintem hülyeség,mert akár prostival dugnak,akár nem akor is szexelnek-és lehet,hogy nem szeretkeznek!

Szóval ez eléggé érthetetlen fiu létemre bár sejtem,hogy majd az érzelemre fogják a nöi hozzászólók,de szerintem lehet kicsit irigyek is a prostikra!

2011. máj. 1. 17:30
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
59%
Az a bajuk, hogy a csajok ingyen dugatják magukat, a prostik meg pénzt keresnek vele.
2011. máj. 1. 17:33
 2/42 anonim ***** válasza:
55%

Én inkább lenézem és sajnálom őket. És azt is aki igénybe veszi.

21/L

2011. máj. 1. 17:35
 3/42 anonim ***** válasza:
61%
Az is lehet, h csak nem tudják megérteni, h van akinek nincs más lehetősége a szüzessége elvesztésére, ami mellesleg pont miattuk van.
2011. máj. 1. 17:37
 4/42 anonim válasza:
100%
mit lehet irigyelni?én semmit.az is egy munka és gyomor kell hozzá ,én csak a pasikat tartom köcsögnek akik házason hozzájuk mennek.csinálják de akkor váljon és ne vigyen semmit haza a feleségnek a prostitól.
2011. máj. 1. 17:38
 5/42 anonim ***** válasza:
88%
Irigység? xD Mire? Hogy 60 éves f@szikkal dugnak és hánynak maguktól? Azt hiszed tizenéves szűz fiúkkal csinálják? Ne nevettess!
2011. máj. 1. 17:44
 6/42 A kérdező kommentje:

"Én inkább lenézem és sajnálom őket. És azt is aki igénybe veszi. "

De mi van,ha nincs szerencsénk összejönni nőkkel,mint az én esetemben?!Ha már ráuntam arra,hogy pedálozzak és végül hiába....

2011. máj. 1. 17:45
 7/42 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező elmondom az igazságot!

Azért utálják az ilyesmit a nők, mert a férfitől is "azt várják" hogy szerelemből szexeljen, mert akkor megbízhatóbb a férfi a szemükben. És ez így is van.

A másik a prosti mindenkin átmegy, mindenkivel lefekszik...nos egy szimpla normál átlag nőnek egy vagy néhány férfipartnere mellett visszataszítónak talál egy olyan pasit, aki kefél egy ilyen nővel (bemocskolódik) és utána bemocskolja a nő testét is!

Én azért nem feküdnék le egy prostis múltú pasival mert:

1. nemibeteg lehet

2. nem bízom meg benne, komoly kapcsolatban sem bíznék a hűségében

3. a nőket nem tiszteli

4. szánalmas lúzer (nem azért mert szűz!)

5. ami a legfontosabb: rohadt szarul esne ha egy ilyen nő után "bemocskolná" a testemet. Ugyanis én nem voltam prosti és nem is volt kettőnél több partnerem, tehát velem szemben szemétség lenne!

Van egy mondás: "aki a te szexpartnered/párod annak az összes partnere a te szexpartnered!"

Akkor képzelj el egy prostit ....aki egy prostit dugott, az ne érjen hozzám. Sajnálom.

Kérdező+ többi fiú! Mi bajotok azzal, ha a feleségetek /szerelmetek prosti volt? Irigyek vagytok rá???

Kb. ugyanaz.

2011. máj. 1. 17:57
 8/42 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező! Ha te csak ki akarsz használni egy nőt, akkor prostizz. Aztán maradj meg ennél a szokásodnál.

Ha szerelmi kapcsolatot akarnál/ feleséget/családot/ tiszta érzelmeket, akkor a prostizás eszedbe sem jutna, mert nem lenne hozzá gyomrod.

2011. máj. 1. 18:00
 9/42 anonim ***** válasza:
17:57 A 2., 3., 4. pontot ki tudnád fejteni jobban?
2011. máj. 1. 18:08
 10/42 anonim ***** válasza:
69%
Már ne is haragudj kedves kérdező, de az elkeseredettséged miatt ne a nőket próbáld minősíteni ezzel a kérdéssel. Ugyanis a feltételezés is sértő! Eddigi tapasztalataim alapján akinek nem volt senkije az nem véletlen!
2011. máj. 1. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!