Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Mi bajotok a prostikkal? Irigység?
Többször olvasom itt,hogy a lányok/nők gusztustalannak tartják azt,ha egy fiu/férfi prostival szexel!Szüz fiuknak nem ajánlják,hogy szüz nővel kezdje és,ha nincs senkije,akkor se tegye meg prosival,mert az gusztustalan!
Ez szerintem hülyeség,mert akár prostival dugnak,akár nem akor is szexelnek-és lehet,hogy nem szeretkeznek!
Szóval ez eléggé érthetetlen fiu létemre bár sejtem,hogy majd az érzelemre fogják a nöi hozzászólók,de szerintem lehet kicsit irigyek is a prostikra!
Most mit játszod a hülyét?
Mit hall az átlag nő? hogy a pasi azért ment el kur*vához, mert otthon nem kapta meg az xy-t.
innentől kezdve jó hogy fikázzák őket, mert tudják, hogy toppon kell lenniük, mert egyébként a pali elmegy máshoz.
Nem alkalmazhatnak női praktikákat nagy mértékben, mert bukta lesz a vége.
Gondolj bele, te mit szólnál hozzá, ha lennének olyan számban férfi prostik, mint női?
Téged nem stresszelne, ha tudnád, hogy ha nem vagy 100%on a nőd elmegy kinyalatni magát csak úgy?
Mit szólnál hozzá?mert neki csak úgy megy?
Ezen elgondolkozol szerintem megérted.
Szal nem kell őket annyira anyázni, nem irigység, de érthető, ha fel vannak lázadva.
Marhaság, hogy aki nem néz ki jól, annak csak a prosti marad. Egy nem túl előnyös külsejű ismerősöm most nem rég talált magának barátnőt, és bár nem ő a legszebb lány a világon, borzasztó aranyosak együtt. Imádom, hogy a pasik csak az ilyen full extrás csajokat nézik nőnek (hogy belül teljesen üresek, az nem számít). Nem, nem azokkal a nőkkel van a baj, akik lenézik a prostikat, hanem azokkal a pasikkal, akik ilyen idiótán gondolkoznak. Az, hogy valakinek van párja, nem csak a szexben merül ki, de ha téged csak ez érdekel, akkor pont olyan felszínes vagy, mint a fentebb említett libák.
Ha férfi lennék, biztos nem mennék prostihoz, 2 dolog miatt.
1, Ha "luxusprosti", akkor azért nem, mert ez tipikusan az az eset, mikor büdös nekik a munka, de a drága cuccokat persze nagyon szereti.
2, A szerencsétlen megélhetési lányok az út szélén meg egyrészt elég lepukkantak tudnak lenni, másrészt meg nem lenne szívem kihasználni, hogy rá vannak szorulva arra, hogy ilyen megalázó dolgokat csináljanak. Lehet mondani, hogy csak a női, érzelmes gondolkodás, de az ember attól még ember, senki nem érdemli ezt.
Egyáltalán nem vagyok irigy a prostikra, miért lennék? Nagyon fantasztikus lehet a már meglévő/születendő gyerekei szemébe nézni, az ismerősök elől titkolni, esetleg összeszedni valami betegséget, kiszolgáltatottan élni a sok beteg állatnak. De te nyugodtan járj csak prostikhoz, attól leszel férfi! Már nem vagy szűz, jujjdejó, helyette kis suttyó. Azt hiszed, hogy a lányok imádni fognak, ha egy prosti elveszi a szüzességedet? Ugyan úgy feléd sem fognak nézni, maximum törzsvendég leszel valamelyik fizetősnél.
Ez elméletben mind szépen hangzik,amit mondatok arról,hogy minden zsák megtalálja a foltját!De ez nem igy van!
Nem mindenkinek adatik meg az,hogy megtalálja a párját,akivel komoly kapcsolatba kerül!
Én évek óta prostikhoz járok!Fiatalabb koromban sosem hittem volna,hogy ez lesz!Ilyet senki sem tervez!Sőt én is az ilyen dumának hive voltam,hogy "minden zsák a foltját" előbb-utóbb,de ez nem történt meg!
Belefáradtam abba,hogy anyi energiát fektessek aba,hogy találjak egy olyan nőt,aki ugy szeret engem,mint én őt!
Amikor nem foglalkoztam néha-néha a nőkkel,akkor sem tört rám a nagy Ő!
Eleinte azt hittem az én hibám,majd azt hittem a nők hibája!Végül arra jutottam,hogy senki se hibás!Ez a sors!
Van ilyen!Mivel férfi vagyok szükségleteim is vannnak,igy hát néha prostizok!Pontosabban csak prostikkal szexelek,ha szexelek!Már nem keresem a páromat!Már nem is érdekel semmiféle komoly kapcsolat!Cak a szex és azért prostikkal,mert ott azt kapom amit fizetek.Nincs benne szerelem,de kit érdekel!Engem már nem!
Mindezt azért irtsam le,hogy nem általánositsatok ilyen jellegü dummákkal,mint az"olyan nincs,hogy nem talál senkit" meg "biztos benned a hiba" stb.
Engem csak az zavar, hogy ha mellettem járna prostihoz vagy ha azzal veszítené el. (Örülnék egy szűznek.) Nem az útszéliekre gondolok akik nem válogathatnak... Rengeteg az ingyen prosti, úgyhogy a fizetőseket sem ítélem el...
19/l
lehet megérzik a nök h prostiztál xDDDD
amugymeg láttam már nagyon ronda fárfit nem is egyet és mindegyik tudott nőt szerezni és van ameiknek komoly kapcsolata van amugy is mindenkinek más az izlése szal nem biztos h ronda az aki nemtalál csajt lehet h csak túl válogatós vagy tul félénk vagy akármi változtatni kell több féle képpen probálkozni..
"Nem azért, de hány éves vagy?"
Nem vagyok tul fiatal:29!
Kedves kérdező.
Megérdemled hogy nincs csajod, és remélem jó sokáig nem is lesz ilyen gondolkodásmóddal.
Mégis mi oka lenne a normális nőknek féltékenynek lenni arra, hogy valaki akár 60éves perverz barmokkal, vagy egyébb lúzerekkel dugatja meg magát? Ha erre vágynék, hidd el, meg tudnám oldani.
Ténylegesen, irigykednünk kéne olyan nőkre, akik tárgyként árulják saját magukat. A nő nem élvezeti cikk!
Vagy talán azért kéne irigykednünk, mert olyan primitívek és igénytelenek?
Alapvetően lenézem azokat a férfiakat akik prostikra van szükségük. Olyan nincs, hogy valaki rá van kényszerülve. Verd ki magadnak, ahányszor akarod, és tartóztasd meg önmagad. Vagy azt hiszed, hogy majd ha akad barátnőd, az a nyakadba fog ugrani azért, mert előtte egy prosti volt alattad? Igazán büszke lesz rád.
Gratulálok.csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!