Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Mi bajotok a prostikkal? Irigység?
Többször olvasom itt,hogy a lányok/nők gusztustalannak tartják azt,ha egy fiu/férfi prostival szexel!Szüz fiuknak nem ajánlják,hogy szüz nővel kezdje és,ha nincs senkije,akkor se tegye meg prosival,mert az gusztustalan!
Ez szerintem hülyeség,mert akár prostival dugnak,akár nem akor is szexelnek-és lehet,hogy nem szeretkeznek!
Szóval ez eléggé érthetetlen fiu létemre bár sejtem,hogy majd az érzelemre fogják a nöi hozzászólók,de szerintem lehet kicsit irigyek is a prostikra!
Szerintem egyszerűen szánalmas, ha egy férfi erre fanyalodik. Nincs semmi tartása. Nekem nem kell egy olyan férfi, aki nem képes türtőztetni magát.
A prostikra meg nem vagyok irigy, minden nő lehetne prosti, ha akarna, nem kell hozzá sem ész, sem tehetség, esetleg a luxusprostisághoz némi adottság. Az én szememben a prostik lusták normális munkát találni, lusták tanulni és más munkát keresni. Vaginájuk van, szóval az adottság megvan, hát használják, és mindennek alárendelik szinte magukat.
"Erre gondoltam én is. Ha egy férfi nagyon csúnya, akkor ingyen egy nő se fog lefeküdni vele. Akkor az maradjon inkább egész életében szűz?"
Erre persze nincs válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!