Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Teljesen kikészít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Teljesen kikészít a dolog!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy vőlegényem akivel már kicsit több mint 3 éve együtt vagyunk. Szép és jó minden. De csak kívülről. A kapcsolat már régen megromlott, egyáltalán nem úgy viszonyul hozzám, mint más ember a párjához. Én már mindent bevetettem (szexi fehérneműk, új pózok, közös meghitt vacsorák,) de semmit sem használt. Lassan egy éve, hogy nem szeretkezünk. Csókot se ad, csak amolyan szájra puszit.

Viszont van egy másik srác, vagyis hát már férfi, akit ösztönösen az első perctől kívánok amióta megismertem. Néha már tényleg ott tartok, hogy simán képes lennék lefeküdni vele. Annyira jól néz ki, és annyira látszik rajta is szeretne engem. Szoktunk találkozni olyankor folyamatosan bókol, hülyéskedik, és kinyílvánítja azt, hogy ő igenis szeretne velem lenni. Viszont neki is van egy párja, bár szerintem az ő kapcsolatuk is romokban hever...De ahogy néz, ahogy hozzámér....néha már alig várom, hogy jöjjön és lássam legalább 5 percig. Nem vagyok belé szerelmes, csak iszonyatosan kívánom, de a páromat sem akarom megcsalni, mert nem érdemelné meg.

2011. ápr. 12. 17:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem már semmit nem tehetsz a mostani kapcsolatodért, a párod meg nem is tűnik úgy, mintha ő bármit akarna tenni értetek... szóval így nincs értelme tovább folytatnotok, az, hogy mi lesz a másik fiúval az más kérdés, ha ő képes elhagyni a barátnőjét érted, akkor szerintem ne szalaszd el a lehetőséget!
2011. ápr. 12. 17:25
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Na jó,akkor mondom a tutit, amit egyik barátnőm tanácsolt : ha egy pasi annyira izgat,hogy már akkor is gondolok rá, ha nem vagyunk együtt,akkor legjobb módja a feszültség oldásának, ha az ágyamba rángatom...
2011. ápr. 12. 17:27
 3/18 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm szépen a válaszokat!

De sajnos ez nem ilyen egyszerű...Nekem is megfordult már a fejemben a dolog, hogy szakítok a vőlegényemmel, de nem tehetem. Vagyis hát megtehetném,de nincs szívem kidobni...Nem tudna hova menni...az anyjával nincs jóba, se a testvéreivel, az apja meg meghalt...

Ezen őrlőm már magam hónapok óta, hogy mi legyen. Egyszerűen nem tudom megtenni. Tény, hogy nem szeretem már, de nem akarnék neki rosszat, azt meg főleg nem, hogy a híd alatt legyen...

2011. ápr. 12. 17:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha már 1 éve nem is szeretkeztek, akkor mi értelme van az egész kapcsolatnak?

Ne megszokásból legyetek együtt. Ennek annyira nincs értelme, hogy nagyon.

Itt egy klasszikus:

http://www.youtube.com/watch?v=sNgurK9ekz8

2011. ápr. 12. 17:33
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A remény hal meg utoljára. Nem szabad feladnotok szerintem. Amint leírtad, hogy a párod milyen helyzetben van, szerintem lelkileg eléggé ki lehet. És még ennek fejében te is egy nyomást gyakorolsz rá saját problémáiddal. Megértőbbnek kellene lenned. Leülni egy nyugis este és megbeszélni a sok-sok miértet. Még ha kicsit nehezebben is megy, mert a pasik nem nagyon szeretnek lelkizni. Meg lehet oldani mindent. Én ebben hiszek. Főleg, ha már a vőlegényed. Gondolj a szép pillanatokra, amikor megkérte a kezed, amikor összejöttetek.... ezek mind-mind erőt adnak. :)
2011. ápr. 12. 18:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha most nem dobod ki,akkor egyre mélyebbre fogsz süllyedni ebben az egészben és még a végén elcseszed az életedet egy olyan ember mellett,akit nem szeretsz. Ez a kapcsolat már egyértelműen a végét járja,nem érdemes a boldogtalanságot választanod szimplán csak önzetlenségből és sajnálatból. Gondolj egy kicsit magadra is! Gondolom még fiatal vagy,nem szabad egy rossz kapcsolatba éveket ölni! Igen,nehéz ilyen döntést meghozni,de addig kell amíg nincs házasság meg gyerekek. Így elvileg semmivel nem tartozol a párodnak, nem a Te dolgod egyengetni az életét,ha már ennyire elhidegültetek egymástól. Így úgysem lehet leélni egy életet,előbb-utóbb valamelyikőtök megelégeli és minél tovább halasztjátok a lépést,annál nehezebb lesz. Adj magadnak esélyt a boldogságra,ettől még nem leszel rossz ember és hosszútávon mindkettőtöknek így jó!

Sok erőt kívánok neked!

2011. ápr. 12. 18:02
 7/18 A kérdező kommentje:
Én 22 éves vagyok, a párom 32 lesz lassan...
2011. ápr. 12. 19:15
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Engedd át neki a vagyonod egy részét, ha sajnálod, és válj el tőle.
2011. ápr. 12. 20:46
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis szakíts.
2011. ápr. 12. 20:48
 10/18 anonim ***** válasza:
68%

Most képzeld el, mit vallanátok meg egymásnak szerelem helyett???!!! :

te: Szánlak, sajnállak... ezért veled maradok, hogy ne légy hajléktalan...

Ő: -szükségem van rád, meg a lakásodra...

Szép kis házasság lenne, nászúton meg tévéznétek, vagy sakkoznátok?

Igazuk van azoknak, akik azt mondják, az egész életed elszúrnád vele!!Az milyen kapcsolat, ahol 1 éve nincs szex? Érdek, és kész.

Ha kicsit is sajnálod, akkor magad ellensége vagy! Mindenki tehet magáért, ha nem jutott semmire ennyi idősen, te sem segíthetsz rajta, és vedd figyelembe, hogy ha ennyire függ tőled, elég hálátlan ahhoz képest.

Aki tetszik, az más dolog, mert szerintem a te eseted egyértelmű, és bolond vagy, ha nem lépsz. de akiről írtál, akkor vagy becsületes, ha megbeszéled vele, hogy tényleg nem jó a kapcsolata már, mert ha lefekszel vele, egy másik nőt tehetsz tönkre. Nem jó ribancnak lenni egy kapcsolatban. A vágyak cskak egy dolog, de a becsüéet egy másik, sokszor egymás ellen van a kettő. De ha ők tisztességesne intézik, zárják le egymás közt, UTÁNA lehettek boldogok, de a vágyak akkor is megcsalhatnak... De lehet, hogy egymásban éreztétek meg a hozzátok valót.

Mikor exem már 1 éve másba volt szerelmes, akkor is tudtunk jókat, nagyokat szeretkezni, szenvedélyesen, csak az utolsó hónapban nem volt szex, de attól ki is voltam akadva. Szerintem már nem vagy komplett, hogy egy éve húzod...

2011. ápr. 15. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!