Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zárjam le vele örökre? Kikészít teljesen! Segítség!
Mint minden szakítás, annak a félnek aki nem akarja befejezni, mindig egy fokkal rosszabb... És mivel Ő még érzékenyebb is; így rosszabbul tűri, mint az átlag...
Ezzel sajnos sok mindent nem tudsz tenni, lassan beletörődik, de nem tudom, hogy hogy lenne érdemes; hanyagolni, vagy legalább néha-néha beszélnetek...
Nekem jobb volt, hogy a lány nem "tünt" el, hanem beszéltünk, sokkal rosszabb volt, hogy nem tudom mi van vele, és lassan kihever/t/em...
23F
Ezek a lányok :-) Nektek semmi se jó, ha kedves a pasi és szeret meg törődik veled az nem jó, de ha megcsal meg kihasznál és semmibe vesz bezzeg az kell az a jó.
De valahol megértem hogy kikészültél tőle a túl sok szeretet idegesítő főleg hogy levegőt se tudsz tőle venni. De inkább megbeszélni kellett volna és lemondani neki hogy mi van és mi az ami nagyon zavar , nem szakítani vele. Most már nagyon nem tudsz mit csinálni, nem kell velük foglalkozni. Azt mondanak amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!