Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Teljesen kikészít. Nem tudom mit tegyek?
Biztosan tetszel neki, csak nem mer lepni. Sokan vagyunk igy mostanaban, felunk a csalodastol. Nem is csak a csalodastol, hanem h a lany esetleg mindnekinek szetkurtoli, h luzer... de talan, csak felti a baratsagodat.
Nagyjabol hasonlo helyzetben vagyok en is, csak a masik oldalrol. Amugy lenne eselye a sracnak nalad? Ha igen akkor talan megmondhatnad neki te, h ebbol eleg, ha akar valamit mondja meg... sok szerencset.
17/F
Elozo vagyok. Szerintem teged akar... csak valoszinuleg tudja h neked a masik fiu tetszik es lehet ezert nem kezdmenyez.
Az a lany is akivel en igy vagyok - bar megbantani nem szoktam - mindig szokott aradozni h milyen jo lenne mar valaki csak kar h senki sincs akit el tudna ugy kepzelni... es hat nekem nincs is ertelme probalkozni. Szerintem valami ilyesmi lehet nalatok is, kerdezz ra szerintem es beszeljetek meg nyiltan...
neki nem szoktam a másik fiúról áradozni csak tudja. de ha tetszek neki akkor miért bánt meg állandóan?:S és néha észre se veszi
megbeszélni nem igen fogom tudni vele ilyenkor eltűnik 1-2 napra és mikor megint beszélünk mintha mi sem történt volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!