Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom játékfüggő és már teljesen kikészít vele.
1.kocka
2.sírós
ergo: nyomorék. szakíts vele szerintem
Szia!
Nekem is hasonló a problémám, de nem olyan súlyosan, mint neked. A párommal már több, mint 2 éve vagyunk együtt és mindketten 24 évesek vagyunk. Ő is a legtöbb szabadidejét játékkal tölti, így elég zavaró számomra is a dolog. Amikor már sokadjára szólok rá, hogy: hahó, én is itt vagyok és csinálhatnánk valamit együtt is... akkor sikerül kimozdítanom a gép elől. Amúgy meg egy tündéri ember, ez a legnagyobb hibája. Nem tudom, hogy tudnék-e szakítani vele emiatt, de már többen is mondták, hogy akkor ez már függőség, és hogy később sem fog megváltozni, ha ennyi ideje nem változott még meg... Az a baj, hogy a remény hal meg utoljára, hogy más lesz vele. Kezdek viszont elbizonytalanodni, hogy jó-e ez így nekem a mindennapos veszekedésekkel. Nem érzem azt sajnos, hogy olyan fontos lennék neki, hogy abbahagyja miattam. Inkább vérig sérteném egy ilyen kéréssel. Remélem segítettem neked.
Ti most hogy vagytok? Kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e túllépnetek ezen a problémán.
Kitartás!
(és néha nem csak a szívünkre kell hallgatni, hanem az eszünkre is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!