Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A kérdéseket olvasva nem ábrándultok ki a nőkből teljesen?
Lányok, a kérdéseket olvasva nem ábrándultok ki a fiúkból teljesen?
Kezd elegem lenni abból, hogy kb. minden napra jut egy olyan kérdés, hogy "Megcsaltam a csajom, mit tegyek?". Most tényleg ez a tendencia? Miért kell ezt csinálni? Nekem soha véletlenül sem jutna eszembe, hogy megcsaljam a barátomat. Szánalmas, tetű, elítélendő dolognak tartom.
Tessék, ezt a kérdést is ugyanúgy fel lehet tenni. Nagymenő kiscsávók buta, felszínes libákkal. Ennyi. Keresd meg a saját társaságodat.
Majd eszedbe fog jutni és majd meg fogod tenni.
Az ember nem monogámiára találtatott ki...
Nem, engem személy szerint jobban zavar az a napi 4-5 "mekkora-pénzéhes-külsőséges-hülyék-a-nők-prostik-foreva"-kérdés a szerencsétlen, logikátlan, hisztiző "férfi"társaimtól.
Az én nőismerőseimmel és barátnőmmel nincs gond, párt keresni többé nem fogok, szóval nem igazán érdekel, hogy ki mennyire pénzéhes meg megcsalós, nem lesz dolgom velük.
Lányok! A kérdéseket olvasva nem ábrándultok ki a férfiakból teljesen?
Kezd elegem lenni abból, hogy kb. minden napra jut egy olyan kérdés, hogy "Kicsi a péniszem, mit tegyek?"
Kérdezhetnénk mi is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!