Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődnek meg a nők ezen ennyire?
ma 15:23
Én nem sarkítom, legutóbb ez történt.
"Fordítva szerintem bajosan lehetne megoldható. :D"
Ehm... volt neked bármilyen párkapcsolatban részed, már nem azért, vagy mondod a levegőbe a nagyot 0 tapasztalattal? Mert nekem az utóbbi esik le inkább. Amúgy meg jogos a sértődés szvsz. Ha CSAK és KIZÁRÓLAG ezért kiteszed a szűrét, az RÉSZEDRŐL utal sekélyes, felszínes jellemre, és arra, hogy fing fogalmad nincs rról, amit valós életnek hívunk.
Mer' azt hiszik, hogy ma már mindenki ribanc, és akkor te meg biztos képmutató vagy.
(Esetleg azt hiszik, a "ribanc" fogalmát a papok találták ki, hogy legyen mivel dobálni a nőket.)
De nem baj, 1960 óta mindenkinek kötelező mindenkivel dugni, különben ósdi gyökerek vagyunk:D
26/F
Ja még valami, nekem egyszer egy lánynál rögtön a legelején kiderült ez (nem 1-2 esetről volt szó, hanem sokról), és zavart, de akkor nekem "minden mindegy" volt, úgyhogy belementem.
Aztán egy héten belül szakítottunk, mert sok időt töltöttünk együtt, és úgymond nem látta bennem a lelkesedést. Szóval így is lehet. Amúgy azóta is jóban vagyunk, csak nőként emiatt nem vonzott.
Jobban belegondolva, én nem mondanám meg egy nőnek, hogy emiatt nem kell. Ha neki ez jó, éljen vele boldogan. (És megint kicsit másik esetnek tartom, ha régen volt ÉS szégyelli.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!