Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért sértődnek meg, ha a barátjuk kitárgyalja az eggyüttlétüket a haverokkal?
Nemrégiben beszélgettem az egyik régi lánybarátommal, akivel már gyerekkorunk óta ismerjük egymást, ezért nincsenek előttem titkai. Szóba került a szex is és megkérdeztem, hogy szokott-e róla beszélni a barátnőivel. Először csak mosolygott, utána pedig természetesen igent. És el is mesélte, hogy miket, hááát...néztem egy nagyot.
Részletesen kitárgyalnak mindent, néha már én szégyelltem magam, miközben hallgattam, ő meg csak nevetett rajtam, ahogy látta a zavaromat.
Viszont, ha ez így van, akkor a lányok miért sértődnek meg, mikor a srácok-közel se ennyire részletesen-őróluk beszélnek?
hát nem tudtad? a lányok egymás között, csak a szexről és a vásárlásról beszélgetnek.
Azt, hogy miért sértődnek meg, ha mi is ugyanezt csináljuk? Ez van beléjük programozva. :)
Ha engem kitárgyalnának, én is megsértődnék.....
Szerintem ez másra nem tartozik!!!!!! Én soha nem tárgyalnám ki a barátnőimnek az ilyen dolgokat. És ezt fordítva is elvárnám......
17/L
17 éves lány
Szerintem ezt embere válogatja. Nekem ő (mármint a lányismerősöm) azt mondta, hogy a legtöbb csaj ma már simán megbeszéli ezt is.
Én az ilyet csak a legjobb bnőmel beszélem meg:D meg ő is velem:)
Hogy mi csajok miért sértődünk meg? Azért mert amig mi elmondjuk,hogy olyan jó volt vele gyengéd volt,aranyos,vad stb..és hogy mennyire szeretünk titeket(fiúkat) addig a pasik ezt csinálják: Fúú haver tegnap úgy megd*gtam a csajomat ááh el se tudod kébzelni még a szeme is kiszáradt kb ti igy adjátok elő ha szeretitek hanem akkor is úgy adjtok elő,hogy nagyobbak legyetek tőle
17/L
mert a csajok úgy beszélik meg hogy: "hűdecuki, milyensexy"..
a pasik meg úgy hogy: "na ez is megvolt..."
sztem van külömbség..
utolsó, szerintem meg az különbség.
És nem kell hülyeségeket beszélni. Nem feltétlen minden pasi úgy beszéli ki, hogy "na ez is megvolt". Egyszer sem mondtam ilyet egyik barátnőmről sem, és a barátaim sem soha. Mindenki szereti a barátnőjét közülünk, mégis megbeszélünk minden szexuális dolgot ha esetleg szóba jön. Azaz nem titkolózunk, mert jó barátok vagyunk...volt már hogy tanácsot adtunk egymásnak, stb. Az én barátnőm nem sértődik meg ezen, nem csinálunk semmi olyasmit ami szégyellnivaló lenne, vagy nem megszokott, ezért semmi gondja nincs vele ha barátokkal beszélek róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!