Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért sértődnek meg a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődnek meg a nők ezen ennyire?

Figyelt kérdés
Miért van egy nő annyira kiakadva, ha elutasítom, mert képes volt úgy együtt lenni korábban férfival/férfiakkal, hogy tudta, hogy csak egy éjszaka lesz és semmit sem érzett irántuk?
2011. ápr. 8. 10:52
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabadna megsértődniük, mert mindenkinek vállalnia kell a tettének a következményeit. Számolhattak volna azzal is, hogy valakinek ez nem fog tetszeni.

Ha te így látod a dolgokat, hogy neked ez nem tetszik, akkor nyugodtan utasítsd vissza őket, ne törődj vele, ha megsértődnek.

Én sem örültem, hogy a barátnőm előttem már kipróbálta ezt, de azért nem utasítottam el, mert már kialakult valami köztünk, mikor konkrétan rákérdeztem.

2011. ápr. 8. 10:57
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nőknek más az értékrendjük.
2011. ápr. 8. 11:01
 3/35 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Én ezért nem utasítanám el. Megértem ezeket a nőket, mert a volt barátnőm is azért rakott ki, mert pár lánnyal lefeküdtem anélkül, hogy jártunk volna. Nem volt semmi érzelem, de nem akartam várni a nagy szerelemre. 20 évesen szűzként nincs sok esélyem. Egy cél lebegett a szemem előtt. Ha lesz barátnőm, akkor már legyen tapasztalatom és boldoggá tudjam tenni. Ő pedig ezért rakott ki... Az rég volt, nem az számít, hanem az ami most van!
2011. ápr. 8. 11:03
 4/35 A kérdező kommentje:

ma 11:03

Nem értek egyet. Nagyon is számít, hogy mi volt régen. Az ember múltja is az ember része, az akkori tettei is a személyiségének a következményei. Ha megtette, akkor olyan a személyisége, hogy képes igazán megelégedni az olyan szextől, ami mögött nincsen semmilyen érzelem.

2011. ápr. 8. 11:07
 5/35 anonim ***** válasza:
65%
Persze hogy számít, mi volt régen, a múltad te magad vagy... De miért baj az, ha két ember szexel mindenféle érzelmi kötöttség nélkül? Szerintem nincs ebben semmi rossz.
2011. ápr. 8. 11:10
 6/35 A kérdező kommentje:

ma 11:10

Nekem nem baj. De tőlem ez nagyon-nagyon távol áll. És értelemszerű, hogy nőből is olyat szeretnék magam mellé, akivel egyezik a véleményünk ilyen téren.

2011. ápr. 8. 11:11
 7/35 anonim ***** válasza:
48%
Már bocs de nem az a lényeg hogy szeressen most téged? mit számít az hogy volt olyan fiúval is akibe nem volt szerelmes. csak szórakoztak egy kicsit. hagyd a fenébe a múltat és foglalkozz a jelennel!!!
2011. ápr. 8. 11:12
 8/35 A kérdező kommentje:

ma 11:12

Nekem számít.

2011. ápr. 8. 11:14
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha óvodáskorában túrta az orrát nyilvánosság előtt, akkor még most is gusztustalannak tartod, mint embert?

Az emberek változnak, és lehet, akkor, egy olyan szituációban olyan dolgokat tett meg, amit ma, egy stabil kapcsolatban már nem tenne meg.

2011. ápr. 8. 11:27
 10/35 Beviz Elek ***** válasza:

11:03 vagyok

Szerintem ez sokkal jobb, mintha eddig senkije nem lett volna. Nézd azt, hogy tapasztalt egy csomó dolgot. Fontos, hogy mire legyen legyen túl pár dolgon. Tudja, hogy milyen ez. Mégis veled akar lenni. Akkor mi a baj? Az én barátnőm is feküd le olyannal akibe nem volt szerelmes. Na és? Ez volt régen. Most engem szeret és tudom, hogy nem csalna meg és nem hagyna ott senkiért sem. Akkor mit számít?

2011. ápr. 8. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!