Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődnek meg a nők ezen ennyire?
Nem szabadna megsértődniük, mert mindenkinek vállalnia kell a tettének a következményeit. Számolhattak volna azzal is, hogy valakinek ez nem fog tetszeni.
Ha te így látod a dolgokat, hogy neked ez nem tetszik, akkor nyugodtan utasítsd vissza őket, ne törődj vele, ha megsértődnek.
Én sem örültem, hogy a barátnőm előttem már kipróbálta ezt, de azért nem utasítottam el, mert már kialakult valami köztünk, mikor konkrétan rákérdeztem.
ma 11:03
Nem értek egyet. Nagyon is számít, hogy mi volt régen. Az ember múltja is az ember része, az akkori tettei is a személyiségének a következményei. Ha megtette, akkor olyan a személyisége, hogy képes igazán megelégedni az olyan szextől, ami mögött nincsen semmilyen érzelem.
ma 11:10
Nekem nem baj. De tőlem ez nagyon-nagyon távol áll. És értelemszerű, hogy nőből is olyat szeretnék magam mellé, akivel egyezik a véleményünk ilyen téren.
ma 11:12
Nekem számít.
Ha óvodáskorában túrta az orrát nyilvánosság előtt, akkor még most is gusztustalannak tartod, mint embert?
Az emberek változnak, és lehet, akkor, egy olyan szituációban olyan dolgokat tett meg, amit ma, egy stabil kapcsolatban már nem tenne meg.
11:03 vagyok
Szerintem ez sokkal jobb, mintha eddig senkije nem lett volna. Nézd azt, hogy tapasztalt egy csomó dolgot. Fontos, hogy mire legyen legyen túl pár dolgon. Tudja, hogy milyen ez. Mégis veled akar lenni. Akkor mi a baj? Az én barátnőm is feküd le olyannal akibe nem volt szerelmes. Na és? Ez volt régen. Most engem szeret és tudom, hogy nem csalna meg és nem hagyna ott senkiért sem. Akkor mit számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!