Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért sértődnek meg a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődnek meg a nők ezen ennyire?

Figyelt kérdés
Miért van egy nő annyira kiakadva, ha elutasítom, mert képes volt úgy együtt lenni korábban férfival/férfiakkal, hogy tudta, hogy csak egy éjszaka lesz és semmit sem érzett irántuk?
2011. ápr. 8. 10:52
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

ma 13:29

"Gondolom azt nem tudod, hogy az ember képes megváltozni, így akinek nem volt meg egy éjszakás kalandja annak lehet és fordítva."

Fordítva szerintem bajosan lehetne megoldható. :D

Egyébként, igen, az ember változik. Ettől még én ugyanazt érzem, mint eddig.

A kérdésem pedig a miértre irányult.

2011. ápr. 8. 13:40
 22/35 anonim ***** válasza:
Hát én meg azt mondom ha volt olyan akivel szexelt érzelem nélkül nem gond. Csak nem mind1 hányszor fordult elő :"D
2011. ápr. 8. 13:51
 23/35 anonim ***** válasza:
Ha megsértődik, legyen az ő baja. Másképpen látja a világot mint te. Más az értékrendje. Ez gyakran előfordul.
2011. ápr. 8. 13:53
 24/35 anonim ***** válasza:
Ezért elutasítani? Pfffff...
2011. ápr. 8. 14:38
 25/35 anonim ***** válasza:

Mert ez azért picit hülyeség. Nagyon sokaknak, akár nőknek, akár férfiaknak előfordult az életében egy-két egy éjszakás kaland, mondjuk egy túl jól sikerült buli hevében, vagy csak kíváncsiságból, vagy tapasztalatszerzési szándékkal. Ráadásul az ember gondolkozása is változik az évek során. Nem biztos, hogy aki pár évvel ezelőtt belement egy egy éjszakás kalandba, az most is belemenne.

Vannak persze szélsőségek, ha valaki állandóan váltogatja a partnereit, az azért gyanús. Viszont az alapján ítélni meg valakit, hogy ez egyszer-kétszer előfordult vele fiatal korában, nagy hiba.

De ha neked ez egy fontos kritérium, hát legyen. Neked kell, hogy megfeleljen a barátnőd és nem másoknak.

2011. ápr. 8. 14:42
 26/35 A kérdező kommentje:

ma 14:42

Buli hevében...

Nos, erre csak azt tudom mondani, hogy számomra létezik egy mérce a nők terén. Aki egy buli hevében képes összejönni valakivel, az nem üti meg a mércét.

2011. ápr. 8. 14:45
 27/35 anonim ***** válasza:

14:45

Tudod, szerintem ezzel nincs semmi baj. Ugyanúgy lehet, hogy ez fordítva is igaz és az olyanok szemében, akik nem ütik meg nálad a mércét, te nem ütnéd meg az ő mércéjüket, akár lelkileg, akár gondolkodásmódban, ha jobban megismernének.

A sértődés szerintem csak abból adódik, hogy megismerkedsz valakivel és olyan elvárást támasztasz vele szemben, amit ő nem támasztana veled szemben.

Pedig ilyenkor nem megsértődni kéne, hanem örülni annak, hogy idejében kiderül, hogy nem illünk össze a másikkal.

De téged sem kéne, hogy zavarjon, hogy egy olyan nő megsértődik egy véleményeden, aki nálad nem üti meg a mércét.

2011. ápr. 8. 15:06
 28/35 A kérdező kommentje:
Nem is zavarna, ha ez a sértődés a nőknél nem abból állna, hogy sír és magából kikelve mindennek elmond engem.
2011. ápr. 8. 15:08
 29/35 anonim ***** válasza:

Nézd, szerintem ha hisztizik, egyszerűen le lehet rendezni a dolgot, szépen meg lehet mondani, hogy erre neked nincs szükséged, semmi értelme a veszekedésnek, a részedről téma lezárva, elköszönsz és mész a dolgodra. :)

Mondjuk arra azért jó vigyázni szerintem, hogy ezek a mércék és hogy megüti-e valaki, vagy mégsem, kiderüljenek még az ismerkedés korai szakaszában, mielőtt még a másik túlságosan beleéli magát.

2011. ápr. 8. 15:13
 30/35 A kérdező kommentje:

ma 15.13

Na látod, ez is egy érdekes dolog...

Ugye, nem úgy megyek oda egy nőhöz sem, hogy "Szia, te feküdtél már le valakivel csak úgy élvezetből?". Nyilán, ahhoz kell egy bizonyos szint a kapcsoalatban. Akkor meg már könnyen lehet, hogy a nő beleéli magát.

2011. ápr. 8. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!