Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál a szexuális vágyak miért csapnak át tisztességtelenségbe?
Lerágott csont már, de vegyük a következő helyzetet:
A férfi összejön a lánnyal, kezdetben minden ok. Még talán érzelmek is vannak a fiú részéről.
Majd egy idő után kiderül a férfi számára, hogy a lány nem hajlandó teljesíteni bizonyos szexuális vágyait. (orális szex, anális szex, stb., itt nyilván fel is lehetne sorolni bizonyos dolgokat, ezt mind ismeerjük szerintem innen a gyk-ról).
Ezek után a férfi nagyon sok esetben elmegy és másutt keresi, amit a barátnőjétől nem kap meg.
Adódik a kérdés: miért ilyen tisztességtelenek egyes férfiak? Miért nincs bennük legalább annyi, hogy kimondja azt a barátnőjének, hogy neki kevés, amit a nő adni tud, és inkább folytassák külön utakon, így a férfi is nagyobb eséllyel találna olyan nőt, aki hajlandó kielégíteni a szexuális vágyait.
ma 18:45
A kérdésemre ügyesen elfelejtettél válaszolni.
De általában ez jellemző a társadalomra. Aki nem olyan, mint a sokaság, azt lenézi és kiveti magából.
ma 18:46
A jó ég áldjon már meg benneteket. De hogy jön ez ide?
Igen, bukó. De ha egy nőnek nincs akkora szexuális étvágya, mint neked, akkor az már rögtön lenézendő?
elolvastam az első két oldalt és észrevettem h nők részáről durván megy a szitkozódás. a többi oldalt nemolvastam el dehát csak a sablonszövegek mennek.
nah ha aztmondjátok h minden férfi egyforma akk miért válogattok? hogy ne tűnjek ki a sok sablondumából
Na álljon már meg a menet!
Először is: wgy nőnek is vannak perverz vágyai, sőt, túl is tesznek a férfiakon.
Kettő: egy csomó nő szintúgy megcsalja a párját. Csak éppen mindig a pasikról beszélnek, mert akkor ők nem kerülnek szóba. Ennyi. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!