Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiaknál a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál a szexuális vágyak miért csapnak át tisztességtelenségbe?

Figyelt kérdés

Lerágott csont már, de vegyük a következő helyzetet:

A férfi összejön a lánnyal, kezdetben minden ok. Még talán érzelmek is vannak a fiú részéről.

Majd egy idő után kiderül a férfi számára, hogy a lány nem hajlandó teljesíteni bizonyos szexuális vágyait. (orális szex, anális szex, stb., itt nyilván fel is lehetne sorolni bizonyos dolgokat, ezt mind ismeerjük szerintem innen a gyk-ról).

Ezek után a férfi nagyon sok esetben elmegy és másutt keresi, amit a barátnőjétől nem kap meg.

Adódik a kérdés: miért ilyen tisztességtelenek egyes férfiak? Miért nincs bennük legalább annyi, hogy kimondja azt a barátnőjének, hogy neki kevés, amit a nő adni tud, és inkább folytassák külön utakon, így a férfi is nagyobb eséllyel találna olyan nőt, aki hajlandó kielégíteni a szexuális vágyait.

2011. márc. 24. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
46%

"Az olyan vágyakról beszélek, ami az egyik félnek elvárás, a másiknak kellemetlen."

Értem. Csak van közülük, ami lehet jogos elvárás, ilyenkor kell mást keresni. És van, ami nem. Ilyenkor meg semmit se kell tenni.

Vagy miért írtad ezt?

2011. márc. 24. 15:40
 12/82 A kérdező kommentje:

ma 15:40

És mitől lesz egy elvárás "jogos"? Mert attól biztosan nem, hogy az egyik fél vágyik rá, a másik meg nem.

2011. márc. 24. 15:42
 13/82 anonim ***** válasza:
0%

Én azt mondanám, hogy attól, hogy az mennyire normális vágy, mennyire jellemző másokra, mennyire nélkülözhető annak, aki odavan érte.

Az orális szexet jogos vágynak vélem. (tudom, ezen a nők egy része felháborodik) De a jogos nem azt jelenti, hogy ezt én elvárhatom, kötelezhetek rá valakit. Hanem hogy nem lehet rajtam számonkérni, ha ezért mást keresnék.

2011. márc. 24. 15:48
 14/82 anonim ***** válasza:
87%

Hogy értitek azt, hogy a nőket is a szexuális vágy vezérli, csak más szempontból?

a más szempontra lennék kíváncsi

2011. márc. 24. 15:55
 15/82 A kérdező kommentje:

ma 15:48

"Én azt mondanám, hogy attól, hogy az mennyire normális vágy,"

No és, mitől lesz egy vágy "normális"? :)

"mennyire jellemző másokra,"

Nem-nem. :) Egy vágy nem attól lesz normális vagy sem, hogy a vágy célját sokan űzik. Egyáltalán, nincs olyan, hogy "normális". Vannak vágyak, de ezeket nem lehet a "normális" vagy "nem normális" skatulyába berakni.

Vagy akkor, ha egy nő nem akarja az orális szexet, akkor már rögtön "nem normális"?

"mennyire nélkülözhető annak, aki odavan érte."

A kérdésem pontosan ennek a kijelentésnek az egyik kevésbé hangoztatott aspektusára vonatkozik. Ha valaki nem tudja nélkülözni a vágyait, akkor miért nincs benne mellé annyi tisztesség, hogy ezt a nélküzni képtelenségét mások előtt vállalja?

"Az orális szexet jogos vágynak vélem. (tudom, ezen a nők egy része felháborodik)"

Te annak érzed, más meg nem fogja annak érezni. Mint írtam, attól, hogy valamit sokan csinálnak, az nem lesz "normális", és ennek megfelelően nem lesz a rá irányuló vágy "jogos".

"Hanem hogy nem lehet rajtam számonkérni, ha ezért mást keresnék."

De, ha ez megcsalásban nyilvánul meg, akkor igenis számon lehet kérni, mert a megcsalás nem egy tisztességes dolog.

2011. márc. 24. 15:56
 16/82 anonim ***** válasza:
43%
Tudod miért nincs annyi a férfiban? Mert ha a pasid odaáll eléd és azt mondja, "szakítsunk, mert nem szopsz le, nekem pedig arra szükségem van", akkor jön a "minden férfi egy utolsó szemét állat" szöveg. A harmadik lehetőség (a vallomáson és a krvázáson kívül) az, ha az ember megpróbál élni a vágyai beteljesülése nélkül. Akkor most válassz, hogy szerinted melyik a jó.
2011. márc. 24. 15:58
 17/82 anonim ***** válasza:

Válasz:

Tudod szeretnek vadászni. Szeretik ha megkapják amit akarnak, az ágyban, De fontos a biztos háttér is és általában nem egy K...ával akarnak élni. Persze most kicsit sarkítottam a kérdést, de remélem érted a lényeget.

És igen, annak a nőnek van igaza, aki ezt nem tűri el!

És nem is kell sírni egy ilyen pasi után, mert talán a következő jobb lesz.

Néhány észrevétel:

-Tudod a legtöbb férfinél az autó előbbrevaló mint a nő!

-A pasik mindig a farkuk után mennek!

-Némelyik férfi mind egyforma! (Mind egyformán gondolkodik, csak van amelyik megcsal, és van amelyik kitartóan, akár évek alatt meggyőz, hogy legalább próbáljátok meg azt amit Ő szeretne, és van amelyik beszorítja ezt a vágyát a fantáziájába.)

2011. márc. 24. 16:00
 18/82 anonim ***** válasza:
46%

Rendben. Nos, tegyük fel, hogy én egy olyan fiú vagyok, aki irtózik a csókolózástól. És ez így is marad. Oké, hogy mindenki csókolózik, de én nem. Én ilyen vagyok, nekem ez a normális. Erre mit mondasz?

A megcsalásról annyit, hogy EBBEN egyetértünk!

2011. márc. 24. 16:00
 19/82 A kérdező kommentje:

ma 15:58

Egyik lehtőség sem igazán jó, de az őszinteség és ebben az esetben a szakítás mind a 3 közül a legegyenesebb és a legtisztességesebb. Egyetértesz velem? :)

2011. márc. 24. 16:01
 20/82 A kérdező kommentje:

ma 16:00

Azt mondom, hogy ha ez a nőnek megfelel, akkor összejön a pasival. Ha nem, akkor le is út, fel is út. Ennyi.

2011. márc. 24. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!