Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál a szexuális vágyak miért csapnak át tisztességtelenségbe?
Lerágott csont már, de vegyük a következő helyzetet:
A férfi összejön a lánnyal, kezdetben minden ok. Még talán érzelmek is vannak a fiú részéről.
Majd egy idő után kiderül a férfi számára, hogy a lány nem hajlandó teljesíteni bizonyos szexuális vágyait. (orális szex, anális szex, stb., itt nyilván fel is lehetne sorolni bizonyos dolgokat, ezt mind ismeerjük szerintem innen a gyk-ról).
Ezek után a férfi nagyon sok esetben elmegy és másutt keresi, amit a barátnőjétől nem kap meg.
Adódik a kérdés: miért ilyen tisztességtelenek egyes férfiak? Miért nincs bennük legalább annyi, hogy kimondja azt a barátnőjének, hogy neki kevés, amit a nő adni tud, és inkább folytassák külön utakon, így a férfi is nagyobb eséllyel találna olyan nőt, aki hajlandó kielégíteni a szexuális vágyait.
"Az olyan vágyakról beszélek, ami az egyik félnek elvárás, a másiknak kellemetlen."
Értem. Csak van közülük, ami lehet jogos elvárás, ilyenkor kell mást keresni. És van, ami nem. Ilyenkor meg semmit se kell tenni.
Vagy miért írtad ezt?
ma 15:40
És mitől lesz egy elvárás "jogos"? Mert attól biztosan nem, hogy az egyik fél vágyik rá, a másik meg nem.
Én azt mondanám, hogy attól, hogy az mennyire normális vágy, mennyire jellemző másokra, mennyire nélkülözhető annak, aki odavan érte.
Az orális szexet jogos vágynak vélem. (tudom, ezen a nők egy része felháborodik) De a jogos nem azt jelenti, hogy ezt én elvárhatom, kötelezhetek rá valakit. Hanem hogy nem lehet rajtam számonkérni, ha ezért mást keresnék.
Hogy értitek azt, hogy a nőket is a szexuális vágy vezérli, csak más szempontból?
a más szempontra lennék kíváncsi
ma 15:48
"Én azt mondanám, hogy attól, hogy az mennyire normális vágy,"
No és, mitől lesz egy vágy "normális"? :)
"mennyire jellemző másokra,"
Nem-nem. :) Egy vágy nem attól lesz normális vagy sem, hogy a vágy célját sokan űzik. Egyáltalán, nincs olyan, hogy "normális". Vannak vágyak, de ezeket nem lehet a "normális" vagy "nem normális" skatulyába berakni.
Vagy akkor, ha egy nő nem akarja az orális szexet, akkor már rögtön "nem normális"?
"mennyire nélkülözhető annak, aki odavan érte."
A kérdésem pontosan ennek a kijelentésnek az egyik kevésbé hangoztatott aspektusára vonatkozik. Ha valaki nem tudja nélkülözni a vágyait, akkor miért nincs benne mellé annyi tisztesség, hogy ezt a nélküzni képtelenségét mások előtt vállalja?
"Az orális szexet jogos vágynak vélem. (tudom, ezen a nők egy része felháborodik)"
Te annak érzed, más meg nem fogja annak érezni. Mint írtam, attól, hogy valamit sokan csinálnak, az nem lesz "normális", és ennek megfelelően nem lesz a rá irányuló vágy "jogos".
"Hanem hogy nem lehet rajtam számonkérni, ha ezért mást keresnék."
De, ha ez megcsalásban nyilvánul meg, akkor igenis számon lehet kérni, mert a megcsalás nem egy tisztességes dolog.
Válasz:
Tudod szeretnek vadászni. Szeretik ha megkapják amit akarnak, az ágyban, De fontos a biztos háttér is és általában nem egy K...ával akarnak élni. Persze most kicsit sarkítottam a kérdést, de remélem érted a lényeget.
És igen, annak a nőnek van igaza, aki ezt nem tűri el!
És nem is kell sírni egy ilyen pasi után, mert talán a következő jobb lesz.
Néhány észrevétel:
-Tudod a legtöbb férfinél az autó előbbrevaló mint a nő!
-A pasik mindig a farkuk után mennek!
-Némelyik férfi mind egyforma! (Mind egyformán gondolkodik, csak van amelyik megcsal, és van amelyik kitartóan, akár évek alatt meggyőz, hogy legalább próbáljátok meg azt amit Ő szeretne, és van amelyik beszorítja ezt a vágyát a fantáziájába.)
Rendben. Nos, tegyük fel, hogy én egy olyan fiú vagyok, aki irtózik a csókolózástól. És ez így is marad. Oké, hogy mindenki csókolózik, de én nem. Én ilyen vagyok, nekem ez a normális. Erre mit mondasz?
A megcsalásról annyit, hogy EBBEN egyetértünk!
ma 15:58
Egyik lehtőség sem igazán jó, de az őszinteség és ebben az esetben a szakítás mind a 3 közül a legegyenesebb és a legtisztességesebb. Egyetértesz velem? :)
ma 16:00
Azt mondom, hogy ha ez a nőnek megfelel, akkor összejön a pasival. Ha nem, akkor le is út, fel is út. Ennyi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!