Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiaknál a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál a szexuális vágyak miért csapnak át tisztességtelenségbe?

Figyelt kérdés

Lerágott csont már, de vegyük a következő helyzetet:

A férfi összejön a lánnyal, kezdetben minden ok. Még talán érzelmek is vannak a fiú részéről.

Majd egy idő után kiderül a férfi számára, hogy a lány nem hajlandó teljesíteni bizonyos szexuális vágyait. (orális szex, anális szex, stb., itt nyilván fel is lehetne sorolni bizonyos dolgokat, ezt mind ismeerjük szerintem innen a gyk-ról).

Ezek után a férfi nagyon sok esetben elmegy és másutt keresi, amit a barátnőjétől nem kap meg.

Adódik a kérdés: miért ilyen tisztességtelenek egyes férfiak? Miért nincs bennük legalább annyi, hogy kimondja azt a barátnőjének, hogy neki kevés, amit a nő adni tud, és inkább folytassák külön utakon, így a férfi is nagyobb eséllyel találna olyan nőt, aki hajlandó kielégíteni a szexuális vágyait.

2011. márc. 24. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
100%

Vannak egyesek akik ilyen aljasak tudnak lenni.

Hogy miért nem mondja ki hogy vége???

Azért mert igy több lyukat tömhet,és te vagy neki az a stabil pont akit igy vagy ugy de bármikor megkaphat.És ez neki jó

Én az ilyen rohadt állatokat ugy agyonbasznám már bocsi

Miért nem tudják egyesek megbecsülni azt amilyük van?

Szerintem hagyd ott a francba találsz te másik Férfit aki el is fogad ugy ahogy vagy és megbecsül

Remélem segítettem 21F

2011. márc. 24. 17:45
 42/82 anonim ***** válasza:
0%

Meg szeretnélek én is kérdezni, kérdező.

Akkor szerinted mit tegyen a férfi, akinek mondjuk nincs benne a barátnője az orálban? VALÓBAN, NE CSALJA MEG! SZAKÍTSON! De te most miért háborodsz fel, ha a férfi egy idő elteltével megunja és szakít? Akkor mit csináljon? Törődjön bele? Ez van, ezt kell szeretni, ebben van benne a nagyságos asszony?

És komolyan, eldobom az agyam, ha azt a választ kapom, hogy "igen, tűrjön, mert a szex nem minden"... Ez igaz, de számít, és tökre megértem, akinek anélkül sivár lesz...

2011. márc. 24. 17:49
 43/82 .Daniel. ***** válasza:

"Még csak annyit, hogy: arról prédikálsz hogy milyen hülyeség csak azért csinálni valamit mert a többiek is csinálják."

Miért, nem az? De.

"Én fogadni merek bármennyibe hogy olvasgatsz divatmagazinokat..."

Elég sokat buknál el akkor ezen a fogadáson. Tényleg? Nem hiszem:)

"...tehát remélem nem kell kifejtenem."

Márpedig nem ártana kifejteni a témát. De úgy sejtem arra akarsz hivatkozni, hogy - szerinted - én is olvasok divatmagazinokat, MERT mások is ezt teszik. Nos, még ha olvasnék is, az nem azért lenne, mert másokhoz akarok hasoníltani, hanem azért, mert nekem olvasni van kedvem ezeket.

Itt arra céloztam, hogy Te is a divat szerint öltözködsz. Megelőlegeztem neked egy kis logikát;)

"Hisztiztek megállás nélkül..."

Ki hisztizik? Én feltettem egy - szerintem - értelmes kérdést, értelmes választ csak elvétve kaptam rá eddig.

Ezen nem vitázom veled mivel úgysem vallod be soha.

"miközben ugyan olyanok vagytok mint mi férfiak csak egy fokkal rosszabbak"

Képzelj el két tortát, az egyiken van hab a másikon nincs. Megvan?:D

Na most akkor, ugyanolyan rosszak a nők, vagy egy fokkal rosszabbak? :D

"mivel a férfiak tudják magukról hogy ilyenek ti viszont letagadjátok"

Ki tagad le mit is? :)

"gitteltek, büfögtök, meg csaljátok a párotokat és még sorolhatnám..."

Nagyon nem kellene általánosítani.

Ha azt írtam volna hogy minden nő megcsalja a párját akkor lenne helyes amit írtál így sajnos magadat oltod. A megfogalmazásomba ne próbálj belekötni mert nem minden nőre értettem. Azért annyit elárulok hogy minden nő szokott nagyvécézni is meg büfizni is.:P

"mély tisztelet és sok puszi a kivételeknek:)"

Jaja. :)

2011. márc. 24. 17:51
 44/82 .Daniel. ***** válasza:
Kicsit bénáztam de remélem minden megvan:)
2011. márc. 24. 17:55
 45/82 A kérdező kommentje:

ma 17:49

"De te most miért háborodsz fel, ha a férfi egy idő elteltével megunja és szakít?"

Ki mondta, hogy én felháborodom ezen? Honnan sikeerült ezt leszűrnöd?

"És komolyan, eldobom az agyam, ha azt a választ kapom, hogy "igen, tűrjön, mert a szex nem minden"... Ez igaz, de számít, és tökre megértem, akinek anélkül sivár lesz..."

Még egyszer: ne azzal van a bajom, hogy vannak elvárások. Még csak azzal sem, hogy ezeket az elvárásokat (vágyakat?) megpróbálják a férfiakt beteljesíteni.

Hanem azzal, hogy emiatt átmennek kétszínű, a párjukat megcsaló hímsoviniszta egyénbe.

2011. márc. 24. 17:56
 46/82 anonim ***** válasza:
Azzal nekem is van, ne aggódj nem minden férfi olyan, én sem. Mint ahogy mi se azt írtuk, hogy minden nő ellene van a szexbeli újításoknak.
2011. márc. 24. 17:58
 47/82 A kérdező kommentje:

ma 17:51

""Én fogadni merek bármennyibe hogy olvasgatsz divatmagazinokat..."

Elég sokat buknál el akkor ezen a fogadáson. Tényleg? Nem hiszem:)"

Nyugodtan hidd el, én is férfi vagyok, miért olvasgatnék ilyenekt? ;)

"Itt arra céloztam, hogy Te is a divat szerint öltözködsz."

Ami nem igaz, de, mivel ezt te úgysem hiszed el nekem, felesleges bármit is írnom.

"Megelőlegeztem neked egy kis logikát;)"

Megtisztelsz. Ja, nem, mégsem. :)

"Ezen nem vitázom veled mivel úgysem vallod be soha."

Szóval mit nem vallok be?

"Képzelj el két tortát, az egyiken van hab a másikon nincs. Megvan?:D"

Bizony, az a két torta már nem egyforma. :)

"Nagyon nem kellene általánosítani."

Nem is tettem. De tény: elvétve találkozok olyannal, hogy egy párkapcsolaton belül teljesen őszinték a felek. Megy a játszmázás, a másik kihasználása, a megcsalás.

"Azért annyit elárulok hogy minden nő szokott nagyvécézni is meg büfizni is.:P"

Ez már nem tartozik ide. Inkább a kérdést válaszold meg: hol marad a tisztesség az emberekből? A tetteikért a következmények vállalása?

2011. márc. 24. 18:02
 48/82 .Daniel. ***** válasza:

Akkor hát férfi létedre hogy hogy nem érted meg(nem elfogadod)a férfiak "logikáját"?

A kérdés pedig pofon egyszerű bár sok oka lehet szerintem. De ami gyakoribb talán az a gyávaság. Amúgy aki a tetteiért nem meri vállalni a felelősséget az a szememben nem felnőtt. És igen, megfogtál:) Ha férfi vagy akkor sokat buknék:)

2011. márc. 24. 18:10
 49/82 A kérdező kommentje:

ma 18:10

Pontosan melyik logkáról beszélünk most?

2011. márc. 24. 18:11
 50/82 .Daniel. ***** válasza:
A férfiakéról.
2011. márc. 24. 18:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!