Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál a szexuális vágyak miért csapnak át tisztességtelenségbe?
Lerágott csont már, de vegyük a következő helyzetet:
A férfi összejön a lánnyal, kezdetben minden ok. Még talán érzelmek is vannak a fiú részéről.
Majd egy idő után kiderül a férfi számára, hogy a lány nem hajlandó teljesíteni bizonyos szexuális vágyait. (orális szex, anális szex, stb., itt nyilván fel is lehetne sorolni bizonyos dolgokat, ezt mind ismeerjük szerintem innen a gyk-ról).
Ezek után a férfi nagyon sok esetben elmegy és másutt keresi, amit a barátnőjétől nem kap meg.
Adódik a kérdés: miért ilyen tisztességtelenek egyes férfiak? Miért nincs bennük legalább annyi, hogy kimondja azt a barátnőjének, hogy neki kevés, amit a nő adni tud, és inkább folytassák külön utakon, így a férfi is nagyobb eséllyel találna olyan nőt, aki hajlandó kielégíteni a szexuális vágyait.
ma 18:35
Akkor így jártunk. :)
ma 18:38
Márpedig a párkapcsolat néha megalkuvásra is épül. A megalkuváshoz pedig elengedhetetlen, hogy az ember néha a vágyi ellen cselekedjen. Aki pedig a saját vérmérsékletét nem tudja az intelligenciájával kontrollálni, nos az az én szememben nem teljesen felnőtt ember.
Na, igen, az utolsónak igaza van. És nem mellékesen pedig, elég gyakori az ilyen, említett idegesítő nő...
20/N
ma 18:42
Magyarázd már el nekem, kérlek, hogy miért "idegesítő" számodra az, ha egy nő mondjuk - nyilván extrém eset, de - évente csak egyszer kívánja a szexet? El kellene tudni fogadni, hogy az emberek nem egyformák. Van ilyen is, van olyan is.
ma 18:43
Ok. Te dolgod. Bye bye. :)
Te vagy nem vagy férfi, vagy nem tudom mi bajod van.
Az élethez és a kapcsolathoz tartozik a szex!
És ennyi. Neked valami csúszik...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!