Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiaknál a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál a szexuális vágyak miért csapnak át tisztességtelenségbe?

Figyelt kérdés

Lerágott csont már, de vegyük a következő helyzetet:

A férfi összejön a lánnyal, kezdetben minden ok. Még talán érzelmek is vannak a fiú részéről.

Majd egy idő után kiderül a férfi számára, hogy a lány nem hajlandó teljesíteni bizonyos szexuális vágyait. (orális szex, anális szex, stb., itt nyilván fel is lehetne sorolni bizonyos dolgokat, ezt mind ismeerjük szerintem innen a gyk-ról).

Ezek után a férfi nagyon sok esetben elmegy és másutt keresi, amit a barátnőjétől nem kap meg.

Adódik a kérdés: miért ilyen tisztességtelenek egyes férfiak? Miért nincs bennük legalább annyi, hogy kimondja azt a barátnőjének, hogy neki kevés, amit a nő adni tud, és inkább folytassák külön utakon, így a férfi is nagyobb eséllyel találna olyan nőt, aki hajlandó kielégíteni a szexuális vágyait.

2011. márc. 24. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
21%

a férfiakat a szexuális vágy vezérli. ha ezt egy nő nem érti meg akkor megérdemli hogy otthagyják.

de amúgy a nőket is a szexuális vágy vezérli csak egy másik szempontból.

2011. márc. 24. 15:29
 2/82 anonim ***** válasza:
31%
Tehát akkor: van egy jó autóm, ami minden terepen kényelmes. Akkor megyek vele amikor akarok, ahova akarok, ahogy akarok és nagyon szeretem, ápolgatom, óvom. De néha száguldanék egyet egy versenypályán, amire ezen autó alkalmatlan (mondjuk a motorja hangosan tiltakozik ellene). Megoldás: befizetek egy körre a Hungaroringen. Persze el is adhatnám a kocsimat és vehetnék egy sportkocsit, de azt nem tudnám fenntartani, másrészt pedig tényleg a szívemhez nőtt már a járgányom.
2011. márc. 24. 15:30
 3/82 A kérdező kommentje:
Ez nem válasz a kérdésre.
2011. márc. 24. 15:30
 4/82 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, ha te számodra egy nő annyi, mint egy autó, akkor nincs hozzáfűznivalóm. :)
2011. márc. 24. 15:31
 5/82 A kérdező kommentje:
Ja és még egy: nem tudnád fenntartani. Na és? Tudod: valamit valamiért.
2011. márc. 24. 15:32
 6/82 anonim ***** válasza:
22%

Nos ezt én sem értem. Egyetértek, ilyenkor szakítani kéne, és nem megcsalni. Mondjuk kérdés, miről beszélsz. Az orális szex nem annyira extra dolog, ma az már elég alap. Ilyenkor még érthető a szakítás, ha valaki olyan, hogy enélkül nem tud meglenni. Az análisról már az a véleményem, hogy aki nem tudja nélkülözni, az egyszerűen beteg és kész.

Szóval nem tudom, miért teszik. Talán nem tudnak őszinték lenni.

Sajnos a szexuális vágyak a nőknél is át tudnak csapni tisztességtelenségbe. Van olyan nő, itt olvastam róla, aki elhagyta a barátját, mert annak 2 alkalommal (!) nem állt fel.

2011. márc. 24. 15:32
 7/82 anonim ***** válasza:

"amúgy a nőket is a szexuális vágy vezérli csak egy másik szempontból"

Ez igaz, ezt ne felejtsük el.

A 2. szerintem is durva!

2011. márc. 24. 15:34
 8/82 anonim ***** válasza:
24%

"A kérdező kommentje:

2. válaszoló, ha te számodra egy nő annyi, mint egy autó, akkor nincs hozzáfűznivalóm. :)"

OMG, ugye nem kell megmagyaráznom mit jelent a szemléletes hasonlat kifejezés?

2011. márc. 24. 15:34
 9/82 A kérdező kommentje:

ma 15:32

Az olyan vágyakról beszélek, ami az egyik félnek elvárás, a másiknak kellemetlen.

2011. márc. 24. 15:35
 10/82 A kérdező kommentje:

ma 15:34

Természetesen, nem kell megmagyaráznod.

De én úgy vélem, hogy megcsalni tisztességtelen dolog. A te "szemléletes példád" alapján: befizetni a Hungaroringre egy körre úgy, hogy nem váltál meg a régi autódtól tisztességtelen. Ennyi.

2011. márc. 24. 15:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!