Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiaknál a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál a szexuális vágyak miért csapnak át tisztességtelenségbe?

Figyelt kérdés

Lerágott csont már, de vegyük a következő helyzetet:

A férfi összejön a lánnyal, kezdetben minden ok. Még talán érzelmek is vannak a fiú részéről.

Majd egy idő után kiderül a férfi számára, hogy a lány nem hajlandó teljesíteni bizonyos szexuális vágyait. (orális szex, anális szex, stb., itt nyilván fel is lehetne sorolni bizonyos dolgokat, ezt mind ismeerjük szerintem innen a gyk-ról).

Ezek után a férfi nagyon sok esetben elmegy és másutt keresi, amit a barátnőjétől nem kap meg.

Adódik a kérdés: miért ilyen tisztességtelenek egyes férfiak? Miért nincs bennük legalább annyi, hogy kimondja azt a barátnőjének, hogy neki kevés, amit a nő adni tud, és inkább folytassák külön utakon, így a férfi is nagyobb eséllyel találna olyan nőt, aki hajlandó kielégíteni a szexuális vágyait.

2011. márc. 24. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
ez pont olyan mint a megcsalás kérdése. nem arról szól, hogy nő ill. férfi követi-e el, hanem hogy milyen ember. nyilván nőkben férfiakban is vannak sza*r emberek, ezt általában ők csinálják, nem nők v. férfiak. persze azért egy orál szerintem alap dolog, mivel a férfiak többsége örömmel csinálja. nem az a mocsok dolog ha mondja, hogy ő azt meg azt szeretné, hanem az ha máshol keresi meg. azt megértem, hogy anált és mindenféle ki tudja mit nem csinálnak meg a nők, de azért egy orál nem nagy dolog...
2011. márc. 24. 18:18
 52/82 A kérdező kommentje:

:D Jó a férfiakéról, de melyik aspektusáról.

A magam részéről fenntartom azt, amit mondtam: egyszerűen a lehető legtisztességtelenebb dolog, ha valaki a vágyai kielégítése céljából, vagy ezt csak úgy okként felhasználva megcsalja a párját. Sokkal egyenesebb, ha ilyenkor megmondja az igazat. Erre vonatkozott a kérdésem. És erre jöttek olyan beszólások, hogy akkor mégis mit tegyen egy férfi, ha a párja az ilyen irányú vágyait nem akarja kielégíteni.

2011. márc. 24. 18:18
 53/82 A kérdező kommentje:

ma 18:18

"persze azért egy orál szerintem alap dolog,"

Na látod, megint ugyanott tartunk. :) Szerinted alap dolog, mások szerint meg lehet, hogy nem. És amikor egy nőnek nincsen mondjuk gusztusa az orálhoz, akkor rögtön jönnek a negatív vélemények.

2011. márc. 24. 18:20
 54/82 anonim ***** válasza:
0%
Egy nőnek, akinek nincs gusztusa az orálhoz, annak semmihez sincs gusztusa.
2011. márc. 24. 18:23
 55/82 anonim ***** válasza:
tényleg nem akarok kötekedni de szerintem egy férfi örömmel megcsinálja ezt a barátnőjének. az is csak a barátod része, ha szereted akkor megteszed a kedvéért. persze ha valamiért mégsem akkor az még nem "válóok" de azért fura... ha minden más rendben van akkor egy szop*ásért biztosan nem csalom meg a barátnőm, de ha katasztrofális a szexuális élet akkor elgondolkodtató, hogy van-e így értelme.
2011. márc. 24. 18:24
 56/82 anonim ***** válasza:

De, ha te oda vagy a másikért, szereted, imádod, viszont vágysz a nyalásra, tegyük fel, viszont a párod nem akarja, akkor mit csinálsz?

Megmondod a párodnak, hogy szinte már megőrülsz a nyalásért, és megveszel, ha nem teheted meg (mert már hosszú ideje erre vágysz, és nem tudtad kipróbálni), a párod így is nemet mondd. Akkor mi van?

Úgy is azon fog járni az eszed, hogy kipróbáld. És lehet, hogy egyszer megcsalod, pedig szereted, oda vagy érte, mint emberért...

Szerintem elképzelhető... Hogy annyira szeretsz valakit, hogy nem akarod elveszíteni, de már a vágyaiddal sem bírsz.

És ez egy harc saját magadban, amiről a nő tehet, mert igazán megtehetne annyit, hogy azt mondja, jó, legalább próbáljuk ki.

2011. márc. 24. 18:24
 57/82 A kérdező kommentje:

ma 18:24

"tényleg nem akarok kötekedni de szerintem egy férfi örömmel megcsinálja ezt a barátnőjének."

Tudod, a torta, ami habos, meg, ami nem. :D

2011. márc. 24. 18:25
 58/82 anonim ***** válasza:

Még nem válaszoltál konkrétan erre:

"Akkor szerinted mit tegyen a férfi, akinek mondjuk nincs benne a barátnője az orálban?"

2011. márc. 24. 18:30
 59/82 A kérdező kommentje:

ma 18:24

"De, ha te oda vagy a másikért, szereted, imádod, viszont vágysz a nyalásra, tegyük fel, viszont a párod nem akarja, akkor mit csinálsz?"

Férfiként arra vágynék, hogy a nő kinyaljon? De mimet? :) No, azt azért mégsem. :D

"Megmondod a párodnak, hogy szinte már megőrülsz a nyalásért, és megveszel, ha nem teheted meg (mert már hosszú ideje erre vágysz, és nem tudtad kipróbálni), a párod így is nemet mondd. Akkor mi van?"

Akkor az van, hogy nincs nyalás/orál.

"Úgy is azon fog járni az eszed, hogy kipróbáld. És lehet, hogy egyszer megcsalod, pedig szereted, oda vagy érte, mint emberért...

Szerintem elképzelhető... Hogy annyira szeretsz valakit, hogy nem akarod elveszíteni, de már a vágyaiddal sem bírsz."

A szerelem leginkább ott kezdődik, hogy erősebb, mint a vágyak. :)

"És ez egy harc saját magadban,"

A felnőtté válás egyik alapköve pedig az, hogy a vágyaidat megszelidíted. Ha ez egyszer megvan, akkor utána már egy percig sem kell harcolnod velük, hanem sokkal erősebbé tesznek.

"amiről a nő tehet, mert igazán megtehetne annyit, hogy azt mondja, jó, legalább próbáljuk ki."

Még mindig itt tartunk. :)

1. ALAPVETŐEN nem arról az esetről beszéltem, amikor a nő azért utasítja el a dolgot, hogy a férfit kínozza ezzel.

2. A férfiak tudják a legjobban szerintem, hogy ahhoz, hogy az ember el tudja dönteni, hogy vágyik-e arra a valamire, nem kell azt a dolgot kipróbálnia. A nőknél is lehet így.

3. Arról nem a nő tehet, hogy a férfi még nem nött fel, és a vágyait nem tudta megszelidíteni.

2011. márc. 24. 18:32
 60/82 A kérdező kommentje:

ma 18:30

Olvasd el a 18:32-es válaszomat. A kulcsszó a vágyak megszelidítése. Ha ez nem megy, akkor ott tényleg jobb, ha a pár külön utakon folytatja.

2011. márc. 24. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!