Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül mennyi ideig lehet fenntartani egy kapcsolatot?
Szerintem max fél évig. De ez függ a fiú személyiségétől, a szerelmének mélységétől, és hogy mennyire engeded magadhoz közel, pl ha minden mást megengedsz neki, akkor bele fog őrülni, vagy nem tudom, majd ha már ez problémává válik, beszélgess vele erről, és alkudozzatok, hogy mi az ami még neked belefér, és mi az ami már nem.
21L
Abban 100%-ig biztos vagyok,hogy nem fogok vele lefeküdni ha szerelmes vagy ha nem,ennyire nem fog elvakítani a szerelem,tudom,hogy ezt nem akarom és senki sem vehet rá.
Igen,majd megpróbálom megbeszélni vele. Köszi mindenkinek a válaszokat,nagyon hasznosak :)
Ez egyén függő, akinek nem olyan fontos a szex az elintézi magának és megvár,de ilyen korban sok oylan fiú van akit a vére hajt és inkább keres egy olyan lányt akivel le tud feküdni.De én nem ismerem.Én 18-24 éves koromig jártam egy fiúval, ő nem volt szex függő és kb. évente 2-3 alkalommal volt szex.na én hagytam el,mert megelégeltem és rossz volt h. nem nyúl hozzám.
Nem olvastam el az előttem írókat,de ha megkérdezhetem, orálisan se vállalnád be hónapokkal később? Amúgy ez bizalom kérdése és persze lehet szex nélkül élni,de természetes h. aki már átélte annak fontos lesz a kapcsolat alatt h. nincs annál szebb érzés amikor a a szerelmeddel "kiélitek magatokat",te még nem tudod milyen és te sokáig bírnád,mert nem tudod milyen érzés,de ő tudja miből marad ki.Illetve ez hormon függő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!