Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet sokáig fenntartani egy szeretői kapcsolatot, úgy hogy ne derüljön ki?
Nyilván ésszel, de szerintem ha nem vakok az ismerőseitek meg a férjed/feleséged/akármid, akkor idővel úgy is kiderül....
Szóval szerintem valami tisztább utat járj. Inkább legyen vér a pucádban megmondani a párodnak hogy már nem kell neked, mint abba ölni az energiát hogy rejtegesd a másikat....
Ügyesen ésszel!
Én már 4 éve tartom fent!
Lényeg, hogy valamilyen módon ha lehetséges ismerje meg az igazi párotok ezt a szeretőt, akár haverilag vagy egy buli keretein belül, úgy ismerje meg h az nagyon jó haverja legyen a későbbiekben, és amikor találkoznak valahol teszem fel 3-masban akkor a szerető csak annak a párjával foglalkozzon akivel szeretői viszonyban van....
ÉS ha tág a szeretőnek az ismerettségi köre akkor nem árt ha a lány-szeretőt más pasival látják és a fiú-szeretőt néha más scajjal látják együtt...
DE! Tudod mit??? csak vigyázzatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!