Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex nélkül mennyi ideig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül mennyi ideig lehet fenntartani egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel valószínűleg összejövök,de ő már 18 éves.Régóta szexuális életet él,de én még csak 14,5 éves vagyok,nem szeretnék lefeküdni még senkivel,min. 17 éves koromig. Ezen az oldalon olvasgattam kérdéseket és sokan írták azt más kérdésekre,hogy egy kapcsolatot nem lehet szex nélkül fenntartani (és ezt így 14-20 éves korosztályra is írják). A fiúnak én meg is mondtam,hogy ha úgy adódik én nem szeretném,el is fogadta,de nem tudom,hogy meddig bírná és ezek a válaszok még jobban elbizonytalanítottak. Szerintetek menne ez a kapcsolat? Ha egy fiú szerelmes akkor kibírja vagy akkor is szüksége van a szexre? Köszi előre is a (normális)válaszokat:)
2011. márc. 23. 12:57
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
54%
én nemszeretem amikor egy 18 éves 14 évessel van. ilyen korán ez a korkülönbség eléggé gáz. gondolj arra hogy a barátod egy lúzer, saját korosztályába, sőt még a 16-17 évesek se akarnak vele járni. veled meg semmi gond nincs de inkább keress egy 15-16 éves fiút. ők megvárnak.
2011. márc. 23. 13:01
 2/26 anonim ***** válasza:
62%
most lel leszek pontozva mert nem az írom, hogy ha szeret kibírja, csakhogy nem így lesz a hátad mögött fűvel fával megcsal ameddig nem vagy hajlandó ilyesmire
2011. márc. 23. 13:01
 3/26 A kérdező kommentje:
Járt már olyan lányokkal is akik az ő korosztályába tartoztak.Igen szerintem is nagy korkülönbség ilyen korban a 4 év,én se így képzeltem el,de "sajnos" őt kedvelem. Köszi a választ,felpontoztalak. Jöhetnek még,mindenki véleményére kíváncsi vagyok.
2011. márc. 23. 13:03
 4/26 anonim ***** válasza:
69%

na igen , fiatal ő is pont azt a kort éli amikor a legkanosabb

viszont emiatt most nehogy beadd a derekad hogy megtartsd

mondjuk ismerni kéne őt is , nekem vannak ismerőseim akik vártak fél , 1 évet de 2 és fél év? hát nem tudom

2011. márc. 23. 13:04
 5/26 A kérdező kommentje:
Nem leszel lepontozva:) A megcsalásról is volt szó. Szerintem nem fog,meg is beszéltem vele,hogy inkább megmondja,hogy nem bírja és akkor ennyi,de nem fog megcsalni. Volt már így barátnője, 1-2 hónapig kibírta,utána szakítottak (nem ez miatt)szval nem tudom,hogy tovább bírná-e.
2011. márc. 23. 13:05
 6/26 anonim válasza:
19%
Nem olvastad a fejlécet? Ez a böngésző 18 felettiek részére van!!
2011. márc. 23. 13:07
 7/26 A kérdező kommentje:
Hát nem is biztos,hogy járnánk addig. Szval más miatt is szakíthatunk fél év után. Nem hiszem,hogy ilyen korban 2 és fél éves kapcsolatom lenen vkivel. Hiába szeretem,meg szerete az esetek többségében vmi úgyis elromlik és ritkák az éves kapcsolatok.Jó nem így kéne nekiindulni,hogy úgyse leszünk túl sokáig együtt,de hát tényleg nem valószínű.
2011. márc. 23. 13:07
 8/26 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok itt az egyetlen 14 éves. Bocsánat ha megsértettelek ezzel. Tudom jól,hogy 18 éven felülieknek van,de máshol ezt nem tudom megkérdezni.
2011. márc. 23. 13:08
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, én voltam a fiú, csak az volt a különbség,hogy kicsit idősebbek voltunk mindketten. De a lány nem akart lefeküdni senkivel, míg nem házasodik meg...

A kapcsolat kb másfél évig tartott, mert nagyon szerettem a lányt, viszont nem bírtam volna tovább, mert nekem fontos lett volna hogy lefeküdjünk. Mert abból tudtam volna, hogy igazán szeret, így eléggé elbizonytalanított, nem önmagam voltam már a végén, teljesen belebetegedtem.

Lehet, hogy most sokan le fognak pontozni, de segíteni szeretnék neked.

Nagyon fiatal vagy, ebben a korban még természetes, hogy nincs szex. Nem rá akarlak venni, éppen ellenkezőleg, azt szeretném, hogy ne csalódj, mert a fiúk általában igénylik ezt a dolgot is.

Annak idején mi sem emiatt szakítottunk, de nagyon közrejátszott, így utólag visszagondolva.

Az igaz, hogy ez csak egy eset, mert ismerek olyat is, akik más 4 éve együtt vannak szex nélkül, de ott ugyanez a helyzet, csak ők most fognak megházasodni, én ezt így nem csináltam volna végig és nem is tartom követendő példának.

2011. márc. 23. 13:10
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
De nyugi, megcsalni attól még nem fog, mert nem fekszel le vele. Ez maflaság. Ha valakit szeretünk, csak azért mert nem fekszik le velünk, nem csaljuk meg.
2011. márc. 23. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!