Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül mennyi ideig lehet fenntartani egy kapcsolatot?
na igen , fiatal ő is pont azt a kort éli amikor a legkanosabb
viszont emiatt most nehogy beadd a derekad hogy megtartsd
mondjuk ismerni kéne őt is , nekem vannak ismerőseim akik vártak fél , 1 évet de 2 és fél év? hát nem tudom
Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, én voltam a fiú, csak az volt a különbség,hogy kicsit idősebbek voltunk mindketten. De a lány nem akart lefeküdni senkivel, míg nem házasodik meg...
A kapcsolat kb másfél évig tartott, mert nagyon szerettem a lányt, viszont nem bírtam volna tovább, mert nekem fontos lett volna hogy lefeküdjünk. Mert abból tudtam volna, hogy igazán szeret, így eléggé elbizonytalanított, nem önmagam voltam már a végén, teljesen belebetegedtem.
Lehet, hogy most sokan le fognak pontozni, de segíteni szeretnék neked.
Nagyon fiatal vagy, ebben a korban még természetes, hogy nincs szex. Nem rá akarlak venni, éppen ellenkezőleg, azt szeretném, hogy ne csalódj, mert a fiúk általában igénylik ezt a dolgot is.
Annak idején mi sem emiatt szakítottunk, de nagyon közrejátszott, így utólag visszagondolva.
Az igaz, hogy ez csak egy eset, mert ismerek olyat is, akik más 4 éve együtt vannak szex nélkül, de ott ugyanez a helyzet, csak ők most fognak megházasodni, én ezt így nem csináltam volna végig és nem is tartom követendő példának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!