Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül mennyi ideig lehet fenntartani egy
kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel valószínűleg összejövök,de ő már 18 éves.Régóta szexuális életet él,de én még csak 14,5 éves vagyok,nem szeretnék lefeküdni még senkivel,min. 17 éves koromig. Ezen az oldalon olvasgattam kérdéseket és sokan írták azt más kérdésekre,hogy egy kapcsolatot nem lehet szex nélkül fenntartani (és ezt így 14-20 éves korosztályra is írják). A fiúnak én meg is mondtam,hogy ha úgy adódik én nem szeretném,el is fogadta,de nem tudom,hogy meddig bírná és ezek a válaszok még jobban elbizonytalanítottak. Szerintetek menne ez a kapcsolat? Ha egy fiú szerelmes akkor kibírja vagy akkor is szüksége van a szexre? Köszi előre is a (normális)válaszokat:)
Köszi 13:10-es hasznos választ volt,rendes vagy :) Hát nem tudom. Olyan korban vagyok énis,hogy nem biztos,hogy nagyon komoly kapcsolatot szeretnék,ami másfél évig tart és azt se szeretném ha a fiú belebetegedne az egészbe,azért,mert nincs szex.De szerintem megpróbálom ha úgy látom,hogy ő is akarja ettől függetlenül.
2011. márc. 23. 13:18
12/26 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkodtam,végülis ha megpróbálom attól még nem veszítek semmit. Maximum ha tényleg nem bírja,vagy más probléma lesz egy idő után akkor szakítunk.
2011. márc. 23. 13:20
13/26 anonim válasza:
Egy próbát megér, ne aggódj semmi miatt. Fiatal vagy, nincs vesztenivalód.
2011. márc. 23. 13:22
14/26 anonim válasza:
ez emberfüggő, ha tényleg nagyon szeret, akkor ki fogja bírni... igaz nagyon rossz belegondolni, mert ha sokáig nem történik semmi, akkor megfordul az ember fejében, hogy a másik nem szereti vagy nem annyira... érthetetlen számomra is pár dolog... :/
2011. márc. 23. 13:24
15/26 anonim válasza:
Ennyi idősen ne csináld még, ahhoz hogy igazán jó legyen kell egy bizonyos agyi érettség is, amit az idő hozz meg.....
Teljesen más érzés 18 és 20 évesen is....
Nem még, hogy 14 évesen...
Csak az a baj hogy a hormonok ilyenkor tombolnak a legjobban, tehát szerintem ilyen fiatalon max fél évig lehet húzni.....
2011. márc. 23. 13:27
16/26 anonim válasza:
Attol is fugg mit ertesz az alatt hogy nem akarsz lefekudni vele. Egyaltalan semmi vagy csak a tenyleges kozosules nem? Mert ha a szuksegleteit kezzel-szajjal kielegited, akkor azert el lehet ugy lenni jo darabig.
2011. márc. 23. 13:52
17/26 A kérdező kommentje:
Igen,szerintem is meglehetne próbálni,nem veszítek vele semmit. Nyugi lefeküdni nem fogok senkivel ilyen fiatalon (egyik válaszolónak). Hát én azt se szeretném utolsó válaszoló. Ahhoz se vagyok elég érett,nem szeretném ezt,nem vagyok kész rá. Csók,tapizás(ruhán keresztül:D) mehet,de nem akarok komolyabb pettinget...:S nem tudom,hogy ez mennyire elfogadható,de nekem nem mennének ezek.
2011. márc. 23. 14:15
18/26 anonim válasza:
Egyrészt az a normális felfogás, ha ebben az életkorban nem akarsz lefeküdni senkivel, ellentétben a mai divattal, ebben a korosztályban a szexualitásnak még nem kellene hozzátartoznia a kapcsolathoz. Viszont a fiú már 18, ő mást is szeretne így itt a probléma az, hogy nem vagytok azonos érettségi szinten, és fejlődési szakaszban. De persze ha nagyon szerelmes lesz, akkor vár rád, de szerintem az ilyen nagyon ritka, és most könnyen mondod, hogy jaj te biztosan nem fekszel le vele, meg hát jó ha naon akarja és te nem, akkor vége, viszont számolj azzal, ha szerelmes leszel belé, nem fogsz racionális döntéseket hozni, csak szenvedni.
2011. márc. 23. 14:55
19/26 anonim válasza:
Szia Kedves 14,5 éves!
14 évesen volt az első barátom,aki akkoriban 18 volt. Hozzád hasonló kép már benne is elég rendesen dúlt a kangörcs,de én nem adtam oda neki a szüzességem. Hiába ácsingózott, hiába hozta fel a témát újra és újra. Mivel még nem éreztem magamat késznek egy iylen dologhoz ezért mindig nemet mondtam. Maradtunk a csóknál és a pettingnél (kb. ő nyalt falt én meg a gatyáját sem vettem le,mert nem voltam rá kséz) Kb. 4 hónpig voltunk együtt, én dobtam. 16 évesen vesztettem el egy másik fiúval,amit megbántam, bár tudtam volna várni még két évet és akkor a mostani páromnak adtam volna,akivel 4 éve vagyok együtt. Úgyhogy amíg tudod tartsd meg magad annak ,aki megérdemli,aki nem csak azért akarja mert rajta van a kangörcs! Személy szerint a hugom msot 14 éves és biztos hókon b*sznám,ha megtudnám,hogy már nem szűz. A mai fiatalok annyi szennyet látnak a tv-ben, újságokban (popcorn meg ilyen fos tini újságokban), hogy már szinte kötelességüknek érzik a nemi életet. Én neki is elmondtam,hogy ha bármire kiváncsi kérdezze meg tőlem, ne essen oylan hibába,amit később megbán. Okos más kárán, a hülye meg a magályén tanul. 22L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!