Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért mindig a férfinak kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a férfinak kell alkalmazkodni a nő szexuális igényeihez?

Figyelt kérdés

A párkapcsolatok egyik rendszeresen előforduló problémája a különböző szexuális igény. Van, hogy a férfi kíván többet, van, hogy a nő. Én azt vettem észre, hogy ha prücök van, akkor általában a férfit szólják meg. Ha kevesebbet kíván, "akkor kapd már össze magad apukám, miléyen férfi vagy te!"

Ha pedig többet, akkor verje ki magának és maradjon csndben.

Több nő is írta, hogy "nő létemre nekem kell könyörögnöm a szexért." Talán kőbe van vésve, hogy csak a férfi kívánhat többet? Érdekes módon amikor a nő húzza a férfi agyát azzal, hogy majd lefekszem veled ennyi idő múlva, azzal nincs semmi probléma.Pedig ezen esetekben általában a nőnek sem lenne kifogása ellene, csak éppen élvezi a hatalmát, amit a párja felett gyakorolhat.

Szerintem ez így igazságtalan.

2011. márc. 17. 13:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Jókocsis pasi, azt aki anyagi érdekből hajlandó volt rá.*

Jókocsis pasi, azt aki anyagi érdekből hajlandó volt rá lányokat.

2011. máj. 20. 04:33
 22/24 anonim ***** válasza:
Én 24 éves nő vagyok és sokkal több szext kívánok mint a párom... Ilyenkor nem erőltethetem rá az akaratom, mert ha ő nem akarja úgysem lenne jó... És nem is piszkálom érte... Inkább elvonulok és megoldom egyedül...
2011. máj. 20. 08:55
 23/24 anonim ***** válasza:
46%

Hát ha belegondolsz mindenkinek jól esik a sex, meg miért ne lehessen megpakolni egy szép csajt.

Am a nők félnek a szakítástól, egy elvált nő nehezen áll talpra, tehát csajok tessék jól viselkedni és szót fogadni :))

2011. máj. 20. 10:33
 24/24 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben nem lehet férfiről és nőről beszélni.

Mindig annak kell alkalmazkodni aki több szexet akar.

Ha férfi vagy és több szexet akarsz mint a párod és ő belemegy csak mert te akarod akár fájdalmat is okozhatsz neki.

Ha nő vagy és a férfinek van kevesebb igénye a szexre, akkor meg annak a lehetősége áll fenn hogy a férfinek nem fog felállni és így mindketten csalódottak lehettek és a lelki sérülés veszélye áll fenn.

Mindig annak kell alkalmazkodni aki többet akar. Semmilyen korban nem szégyen az önkielégítés... Élni kell vele ebben az esetben.

Én nő vagyok és én is kénytelen vagyok kielégíteni magam, ha a páromnak éppen nincs kedve szeretkezni vagy fáradt.

2011. máj. 20. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!