Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmazkodni kell a mai világhoz?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy erkölcsi szempontbol "félreneveltek". a Mai világhoz képest túl erkölcsös vagyok. Ne értésetek félre eljárok szorakozni meg minden. de a mai emberek hozzáállása a dolgokhoz egy kicsit gáz szerintem. Ti hogy látjátok? 20/F
2009. okt. 24. 07:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a nézőpontoddal:) érdekes a világ és engem is így neveltek,kicsit "visszafogottabbnak" a viselkedésmódban teljesen elképesztőek főleg a korombeliek...állandó a drog amit sosem próbálnék ki és állandó a részeg ember!!!:S
2009. okt. 24. 07:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Jah és 80% éka bunkóóóóóóóó előző voltam:) 18/L
2009. okt. 24. 07:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Én azt látom, hogy a tahóknak van jövője. A törtető, csörtető, lekezelő embereket valahogy jobban kedvelik, és hamarabb kapnak vezető pozíciókat is, mint az aki csendben, rendben dolgozgat.

Ezek a törtetők akárhány hibát elkövetnek, elnézik nekik, míg a csendes munkás elkövet egy apró hibát, és majdhogynem a fejét szegik érte, és kirúgással fenyegetik.

22f

2009. okt. 24. 07:38
 4/10 anonim ***** válasza:
az utolsónak igaza van teljesen. De mindegyikőtöknek. De mivel párkapcsolati témában van a kérdés, én arra válaszolok, igen, a lányok a tahó fiúkat kedvelik, meg az olyanokat akik nem jófiúk, mert amellett nem érzik nőnek magukat, ha valaki kedves, rendes, fegyelmezett, és ahogy fogalmaztál túl erkölcsös. Kell egyfajta csibészség egy fiúba, hogy egy lány felfigyeljen rá... (persze nem minden lány ilyen pasikra bukik, tisztelet a kivételnek). De ugyanígy a pasikkal is így van, olyan csaj kell aki jól néz ki, nagydumás, alig kell érte küzdeni szinte már adja magát. Persze itt is tisztelet a kivételnek... tényleg kicsit gáz a mai világ, de ismered a mondást "megszoksz vagy megszöksz". Én is eljárok bulizni, szórakozni, de nincs olyan lány akire azt mondanám hogy na igen, komoly kapcsolatot tudnék elképzelni vele, mert pár perc beszélgetés után kiderül hogy milyen lány. mondjuk igaz, nem buliban kéne keresni. De hát majd egyszer lesz olyan lány/fiú aki az ilyen gondolkodású embereknek van kitalálva mint te vagy én, vagy az előttem szólók.
2009. okt. 24. 08:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó! Hát én pont olyan lány vagyok, aki egyáltalán nem szereti a bunkó pasikat. Sajnos a pasim is ilyen csak túl gyenge vagyok szakítani, pedig kellene, mert csak szenvedek.

És egyébként a részegség, a bunkóság tényleg nagy divat lett, a korosztályomban én vagyok kinézve, mert nem iszom, nem cigizem, egyetlen függőségem a kávé és a Jóbarátok.

20/L

2009. okt. 24. 09:45
 6/10 anonim ***** válasza:
szia! 08:30-as vagyok. maradj is meg ilyennek amilyen vagy, én sem vagyok bunkó a lányokkal, csak kicsit rámenősebb mint eddig, mert láttam hogy az nem célravezető ha valaki nagyon jófiú (márpedig én az voltam). Én sem iszom, nem dohányzom, de nem is vagyok kinézve. A pasiddal pedig szakíts, ne legyél te sem gyenge, ha nem érzed jól magad 20 évesen, akkor még változtathatsz! nem 50 éves vagy már. Lépni kell sajnos, mégha fáj is! 23F
2009. okt. 24. 09:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is ugyanezt érzem. 24/lány vagyok. Teljesen kívülállónak érzem magam. Már barátom sincs vagy 4 éve. Nem is hiszek abban, hogy valaha is lesz párom. Az elmúlt 5 évben elég sokat ismerkedtem, de inkább csak elszörnyülködtem hogy milyen emberek vannak a Földön. S nekik minden sikerül. Aki meg becsületes, s erkölcsös, annak meg semmi, s csak szenved.

És még egyéjszakás kalandom sem volt, de ezen is mindenki úgy fel van háborodva, hogy mi ez már,hogy nekem még nem volt. De ha egyszer nem megy, nem tudok mit tenni :(. Inkább simagotam a plüssmackomat esténként, s nézem a gagyi agyromboló filmeket a tévében.

2009. okt. 24. 11:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem te vagy elrontva, hanem a világ... én büszke lennék magamra a helyedben, igazi gyöngyszem vagy a mai világban...
2009. okt. 24. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:
csak a gyöngyszemeket senki sem találja meg, mindenki csak a rosszat veszi észre, a jót senki sem. Ezért is van hogy nem találjuk meg aki hozzánk illene (tisztelet a kivételnek).
2009. okt. 25. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:

és a legrosszabb, hogy nem csak 20évesek csinálják ezt, hogy aki nem drogos, nem alkoholista 16 évesen azt kinézik. Ilyen táraságba keveredtem énis, csak itt még az is ott van, hogy ha nem hallgatod ugyanazt amit ők, nem öltözöl ugyanúgy, meg akar verni a fél iskola... -.- Másik, amikor még 16évesen szűz vagy, rádmondják, hogy apáca, meg etc etc. Szánalmas. És a legtöbben tényleg "alkalmazkodnak", beállnak a sorba. :/

16/L

2009. okt. 25. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!