Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig szabad egy pasihoz alkalmazkodni?
Párommal 16 hónapja vagyunk együtt. Ez idő alatt nagyon sok veszekedés és újrakezdés történt és természetesen nagyon sok szép dolog is.
Sajnos a párom évek óta külföldre jár dolgozni, évente 3-4 hónapot tölt kint, később a megszerzett pénzből éldegél itthon, és egyáltalán nem hajlandó itthon elhelyezkedni mert ugye itt szakmunkával nem lehet százezreket keresni. Jelenleg én vagyok az egyszem kereső, ennek tetejébe még albérletbe is lakunk. Ő otthon van, hajnal 4-kor fekszik, délig alszik és halálra unja magát...
Kibékíthetetlen konfliktus kettőnk között, hogy ő külföldre vágyik én meg nem. Tavaly elkísértem és négy hónapig mosogattam, iszonyú volt. Diplomás vagyok, most jó állásom van, nem akarok vele menni. Ő mindenképpen megy és emellett úgy állít be, hogy "én erre sem vagyok képes érte". A másik amire nem vagyok képes, hogy nem megyek vele a szeretett hobbiját űzni, a snowboardot. Én egyáltalán nem kedvelem a téli sportokat, iszonyú fázós vagyok.
Tegnap hallottam amint a barátjának azt mondja, hogy "nekem ilyen nő nem kell, akit nem érdekel a snowboard. Nekem olyan kell akit elviszek egyszer és alig várja, hogy újra menjünk." Plusz még az is elhangzott, hogy "jól megvagyunk, mindent megcsinál, kedves, aranyos, jó a szex is, de úgy érzem, hogy nekem nem ő az igazi, de még nem vagyok benne biztos. Sajnálom is őt."
Na erre varjon gombot az ember lánya! Nekem valahogy azóta "lefagyott a rendszer". Köpni-nyelni nem tudok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!