Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek mindig jobban kell alkalmazkodni egy kapcsolatban? Neki kell "behódolni" jobban? 25 felettiek válaszát várom.
Ne az legyen a célod, hogy boldog legyél, hanem az, hogy boldogok legyetek. A párodnak is ezt kellene követnie!
Ha tök mások vagytok és nem bírtok együtt élni, akkor meg nincs értleme a kapcsolatnak...
hát ez a hódolás szó nem ide való. Ez túl erőltetett. Ilyent én nem mondanék lányra. Egyáltalán nem kell behódolni semilyen szinten. Azért mert társra lelünk, nem kell feladnunk önmagunkat, nem kell megváltozni. Alkalmazkodni kell a másikhoz, és kommunikálni vele. Nem csak hagyni, hogy a dolgok menjenek ahogy akarnak.
mindkét félnek =módon kell alkalmazkodni, mivel nem alá hanem mellérendeltek egymásnak. Sajnos ezt nagyon sokan összetévesztik. Sajnos. 24/F
Abszolút igaza van az előttem hozzászólónak...
Miért kellene hódolni bárkinek is? Úgy tetted fel a kérdést, mintha ezt jelentené:
Ki legyen az úra a házban? Legyek rabszolga vagy az a szemét legyen az...
Tudom, durva a példa.. De mondom, legyetek boldogak és toleráljátok egymást... Megtudtok beszélni dolgokat együtt!
Határozottan nem. Vannak alkalmazkodó típusú emberek, meg makacsak. Nem csak egy férfi lehet makacs, sőt.
A"behódolásról" lehet beszélni egy BDSM kapcsolatban, de ez esetben pont hogy a behodóló félhez alkalmazkodik jobban a másik, mert mégiscsak ő az aki jobban ki van téve veszélynek mind fizikai mind lelki téren. De mindez játék, a komoly dolgokat akkor is egyenlő felekként döntik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!