Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a férfinak kell alkalmazkodni a nő szexuális igényeihez?
A párkapcsolatok egyik rendszeresen előforduló problémája a különböző szexuális igény. Van, hogy a férfi kíván többet, van, hogy a nő. Én azt vettem észre, hogy ha prücök van, akkor általában a férfit szólják meg. Ha kevesebbet kíván, "akkor kapd már össze magad apukám, miléyen férfi vagy te!"
Ha pedig többet, akkor verje ki magának és maradjon csndben.
Több nő is írta, hogy "nő létemre nekem kell könyörögnöm a szexért." Talán kőbe van vésve, hogy csak a férfi kívánhat többet? Érdekes módon amikor a nő húzza a férfi agyát azzal, hogy majd lefekszem veled ennyi idő múlva, azzal nincs semmi probléma.Pedig ezen esetekben általában a nőnek sem lenne kifogása ellene, csak éppen élvezi a hatalmát, amit a párja felett gyakorolhat.
Szerintem ez így igazságtalan.
Hagyhatnánk már ezt a kinek szarabb, meg kinek kell többet alkalmazkodni dolgot...
Egy normális kapcsolatban a partnerek megbeszélik, és megpróbálnak kompromisszumot kötni.
Válaszok:
1. 16-28 éves korodig ez így lesz. Utána nem így lesz. Ilyen korú lányok még nem érték el a hormoncsúcsukat miközben a fiuk (majdnem férfiak) a HORMON csúcson "szenvednek". Harmincas nőné nincs jobb az ágyban, hidd el!
2. Egy nő sokkal többet veszíthet, ha mégsem jön be a fiú. Maga neveli fel pl. a gyereket. Ö magába fogadja a világot és belőle szüleik az élet. Nekünk férfiaknak ez mind rajtunk kívül történik. MI behatolunk, mintha betörnénk valahova. HA dörömbölsz egy ajtón akkor nem biztos, hogy beengednek. Kopogj mindig akkor egyszerűbb.
3. Van egy két nagyon szemét dolog, amivel a nők libidóját is igen magasan lehet tartani. A félelem. A mi lesz velem, ha egyedül maradok férfi társ nélkül. Kimutatták, hogy azon nők kezdik el a szexuális életet korábban, akik apa nélkül nőnek fel. Ha nincs férfi a családban. Akkor nagyon gyorsan férfi "védelem" kell nekik. Ezzel nagyon vissza lehet ám élni.
4. Akármennyire is hihetetlen de a homo sapiens-nek is van párzó időszaka. Kimutattak, hogy az év nem tudom melyik 2 hónapjában sokkal több gyerek születik mint a többiben. Hiba jönnek az érett peték minden hónapban. Van 2x 1 hónap amikor a hormonok is sokkal jobban dübörögnek. Ebből kifolyólag van nem párzó időszak amikor jaj de fája fejem jön. Ezt persze az egyén nem érzi de egy közösségben statisztikailag már ki lehet mutatni. Akármennyire és lekapcsoltuk erről a szexuális életünket a valóság az, hogy ez mindig is erről szólt. A többi csak csali amivel bevonzza a természet a hímeket és párzásra hívja a nőstényeket.
Igen, tényleg van egy ilyen szemlélet. És tényleg borzasztóan idegesítő. De ezzel nem kell foglalkozni. Egy normális nővel nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy ennyire szélsőséges legyen az alkalmazkodás. Egy normális nő tudja, hogy az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy mikor előnye van belőle, akkor követel, de ha nincs előnye, akkor az Istenért se engedne. Tehát nem, nem MINDIG a férfinak KELL alkalmazkodnia.
Üzenném a nők rosszabbik részének, hogy pl. ha arra hivatkoznak, hogy egy kapcsolat ne a szexre épüljön, akkor ők meg ne lépjenek félre, ha a férfi mondjuk kevésbé ügyes az ágyban.
"az is elvárás lenne, ha a férfi akarja, akkor a nő azonnal ugorjon és tegye szét a lábát. Nem tudom ismered-e a női anatómiát, de ha nincs szexuális izgalom, nincs nedvesedés, lehetetlen az aktus, vagy legalábbis kínszenvedés..."
Asszem, a kérdező fogalmazásmódjából lejön, hogy nem ilyen fajta, nem ez a primitív típus. Nem az ilyen esetekről beszélt, vagy tévedek?
14.05
Ez eléggé otromba volt.
14.08 Köszi szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!